Repülőnap
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Jaj de szép is lenne 😊
A történelem nagy tragédiája, hogy az Aurora helyett a Titanic süllyedt el. (Meg az, hogy a világot elárasztották a konteóhív?k...) i5-2400S 2.5GHz, HD7850 2GB, 8 GB RAM
-tRs-Landor
-tRs-Landor
3:50 körül az a fordulat.. a végén meg mikor futómûvet nyit a bukfenc tetején (7:30 körül), és abból leszáll ..egészen elképesztõ <#wow1>#wow1>
Pont van róla sorozatfotóm, jól látható, hogy eleinte tartják az alakzatot (1.kép), aztán a 4-es gép teljesen lemarad, miközben a párja (az 5ös), már elkezdi a figurát (2.kép). Végülis megcsinálják, de a 4es gép a végén korrigálta ki hibáját.
A Mirage - Rafale jó csere volt szerintem is, csak már valahogy hozzászoktam a "kólásüveg" törzsû gép repüléseihez - minden alkalommal "best" repülés volt, így egy kicsit hiányzott 😊
A M2k meg azért nem jött, mert tudtommal már nincs francia M2k demó. A Rafale leváltotta. Szerintem jó csere volt. 😊
Azárt átmeneti fordulókban az még mindig leverné a Rafale-t, csak tolóerõ az nincs a gépben a Rafalellal összevetve.
A történelem nagy tragédiája, hogy az Aurora helyett a Titanic süllyedt el. (Meg az, hogy a világot elárasztották a konteóhív?k...) i5-2400S 2.5GHz, HD7850 2GB, 8 GB RAM
(szombat)
A Rafale iszonyat nagyot repült szerintem, egyértelmûen a nap legjobbja volt.. a leszállása szó szerint hajmeresztõ volt.
A Rafale mellett a svájci F-18as repülése tetszett még igazán, a nagy állásszögû teljes kör egészen különleges volt. Spanyol kollégája szerintem sokkal gyengébben repült.
A Holland F-16-os már-már törzsvendég hazánkban, a mindig különleges festéssel, illetve a fékezõernyõvel, idén sem volt ez másként. A repülése most is tetszett.
A Szlovák 29es repülését félig láttam csak, de nem hiszem, hogy az elõzõ évek magyar világbajnokaihoz (Topi, Kovács, Vári) képest újat mutatott volna.
Hiányoltam a megszokott Mirage2000-et (elmúlt években nagyon ott voltak!), továbbra is hiányoltam az F-15-ös repülést, (talán 2003-ban repült utoljára itt, ami igencsak maradandó élmény volt.) illetve a SU-27-es is repülhetett volna, ha már végre elhoztak egyet.
A kötelékek most is tetszettek, de Tricoloriéknál legalább 2 bõdületes hibát véltem felfedezni. Törököknél is volt 1-2 apróbb hiba.
Mivel idõhöz voltam kötve, ezért a statikus sorra 1 árva percem sem maradt sajnos.
Ha valaki leírná, hogy milyen típusú F-15ös volt, ill. hogy honnan jött azt nagyon megköszönném. (Habár sejtem, hogy "C" és Lakenheath).
''Egy probléma nem oldható meg azzal a gondolkodással, amely magát a problémát létrehozta''
-tRs-Landor

''Egy probléma nem oldható meg azzal a gondolkodással, amely magát a problémát létrehozta''
Ha repült volna a Su27 akkor mondjuk nem lett volna semmi ami itthon tart ...
Vagy valami komolyabb heliparádénak is örülnék 😊 (Hind az van mindig, de Ka-50, Ka-52, Mi-28 ... hmmmm ...)
\"A - A - woodhorse - A - woodhorse sheep ...\"
Hosszú évek óta járunk mi is, a legutóbbira már páromat is sikerült elrángatni, legnagyobb meglepetésemre tetszett is neki ...
Sajna az ideire nem sikerült elmenni ... Remélem legkésõbb 2 év múlva ott leszünk megint, mert bármilyen qrva jó ötlet is volt az online közvetítés, azért ez élõben az igazi ...
Lásd itt.
Elvben kétévente van ilyen, de politikai okokból 2007 óta gyak. minden évben akatak, csak 2009-ben a válság miatt törölték.
Hogy lesz -e jövõre? Gõzöm sincs. Örülnék is neki, meg nem is.
-tRs-Landor
A régi csõrikére nem emlékszem 😊
Szép ez a dög 😊
<#vigyor2>#vigyor2>
-tRs-Landor
Nekem a szarvasos jobban tetszett, bár valszeg csak amiatt, hogy több volt a nemzeti szín 😊
Maga a festés gyönyörû, látszik hogy profi munka, de messzebrõl kevésbé látványos mint a szarvas, mert nem jönnek elõ a részletek 😊
mondjuk a szlovákok hindje is megér egy misét.. 😄

-tRs-Landor
ha rágondolok mosolygok
anti hero
Pár kép:
Törökök
Rafale
F-16 belga
dettó
majd lessz több is, csak válogatni kell 😄
A lehetetlen csak annyit jelent, hogy egy kicsit tovább tart. Cyrix MII300-64MB SDRAM-VooDoo2 Kérlek sírj még az artik miatt. A könnyeid édesek.
A lehetetlen csak annyit jelent, hogy egy kicsit tovább tart. Cyrix MII300-64MB SDRAM-VooDoo2 Kérlek sírj még az artik miatt. A könnyeid édesek.
anti hero
Nekem a régebbi jobban tetszett ... (Bár ez is gyönyörû volt ...)
Én sajnos idén nem jutottam ki, de vasárnap ott kockultam a Tv elõtt, kiraktam az online közvetítést, sör és mehet a show 😊
a felhõkhöz képet szerintem így is elég dinamikusan tolta!
-tRs-Landor
meg persze a hindek <3
-tRs-Landor
vasarnap, megjott, tett par kort (tenyleg 3at v 4et) es eltunt a felhok kozott..
neztunk is ez meg mi volt .DDD
rafale > all
nomeg a narancssarga holland f16 odetette magat + akkora kitisztultak a felhok szal szepen fel tudott emelkedni!
anti hero
-a dán füstölõhöz a hátunk mögül a tipikus megmondó emberek csak annyit fûztek hozzá, áá, nézd már, csak egy hajtómûvel repül, gyáá
-ugyanezek kicsit késõbb megjegyezték hogy a c-17nek az orrában is van hajtómû, ezt akkor látták mikor leszállt és tolatott 😊
Összeségében nagyon jó repnap volt, rafael volt a best, meg a végén a kis kergetõzés, bombázás is nagyot dobott a hangulaton, kár hogy több volt a füst mint a láng 😊
Amit nagyon sajnálok és nem is értem, miért nem repült a su 27? szomorú voltam mikor megláttam hogy csak ott áldogált, pedig mekkora lett volna ha repül egyet aztán felpattan az f-15 is 😊 Szépek voltak a földön is, de ezért eljönni, nem is értem....
bo-105 is volt a programban, az se repült... két helikopter volt igazából, két éve többet kaptunk 😊
A red bull meg úgy látszik megsértõdött augusztus 20 miatt és nem hoztak semmit.... 😞
-tRs-Landor