• n0k0m
    #96
    Visszaolvasva:

    A génmanipulációnak nem az a lényege, hogy 700 évig éljünk (emberi test max 100-120 evre van tervezve, elég is az), hanem hogy az örökletes betegségeket kiszűrjük, hogy egy szülőnek se kelljen átélnie hogy torz vagy értelmi fogyatékos gyereke születik. Aki ez ellen van azt legszivesebben egy lapáttal verném agyon.

    Egyébként is az evolucio egyik alapja a szelekció, ami manapság halott (sérült és beteg emberek is ugyanolyan joggal szaporodhatnak). Úgyhogy lassan bele kell nyúlni a dolgokba, vagy még több fizikailag/ertelmileg/lelkileg sérült ember lesz, attól aztán még szebb lesz a világ.

    Amúgy akik nagyon a génmanipuláció ellen vannak, azok először is csinaljanak teszteket, hogy mennyire egeszsegesek, majd keressenek vmi sri lankai benszülöttet akinek a génjei igencsak eltérőek, csináljon tesztet azon is, és mehet a szaporodás. Sok szerencsét.

    Ui. Az evolució ellenkező esetben előbb utóbb beindul, a túlszaporodott, lebetegedett népesség elkezd hullani, visszaesik az emberiseg mind létszámban mind életszínvonalban mind fejlettségben, erősek túlélik, aztán lehet kezdeni elölről, akkor már nem lesz kérdéses melyik utat választják.