• Yoshimitsu
  #70
  Az a szomorú, hogy én a 16-17 éveseket már általánosnak érzem. A veszélyes az, hogy a hugom egyik barátnője 13 éves és a ZP-be jár, a sört meg a bort nem szereti, a vodka-narancsot tolja, a hubertuszt, és ilyeneket. 13 éves lány. Ez az oltás. Jah és ez a kislány filózik olyanokon hogy előbb az egyik barátnőjével megtanul csókolózni, hogy a fiú előtt ne égjen be.
  Ez a része pl, már a szexualitásba és a párkapcsolatba csap. Pasizás-csajozás kérdés. És durva változások vannak már most is ebben, ami miatt alapból megkérdőjelezendő a túlnépesedés egyrészről.

  Más: A kínaiakra szavazok. :) Ők lesznek többen, mert amerikában is nagy divat a másság. Kínáról meg ilyet nem hallottam, csak olyanokat, hogy majdnem osztódással szaporodnak. :)))

  A gazdagok és zsegények egymásnélkül tény hogy nincsenek meg. De minél nagyobb a különbség annál szegényebb az átlagember, és annál több a szegény. És ez egy idő után felborul, mert nem tartható állapot.

  Nem véletlenül éheznek afrikában, a mai rendszer éltetői az éhezők pl. Mert pl Amerikának is "fillérekbe" kerülne legalábbis élhető helyzetet teremteni oda is, csak éppen nem érdekük.