• Yoshimitsu
    #62
    Üdv Mindenkinek!

    Az a baj, hogy a társadalom fejlődik, egyre rosszabb felé. Egyre szabadelvőbbek a fiatalok, és évről évre fiatalabbak engednek meg maguknak olyat amin még én is meglepődöm, oedig sem öreg nem vagyok, sem maradi. 12-16 éves kor között már a lányok központi kérdése, hogy a diszkóban mi van. Pedig 12 évesen jóformán még az "anyja törli a se....ét."
    Az egész család modell fel fog borulni, mert már most is borulóban van csúnyán.

    A kütyük kapcsán: Olvastam, a hozzászólások között, hogy csak az akinek elég pénze lesz rá. Hát szerintem is ez a valószínűbb. A fejlődést pedig a kütyügyártó cégek fogják diktálni. És ők mesterségesen vissza fogják szorítani azt a fejlődési tendenciát amit írtak itt páran. Mert a gyártónak nem érdeke a nagyon gyors fejlődés, a gyors az igen, de a nagyon gyors nem.
    50 év meg gyakorlatilag nem olyan nagy idő, márha azt vesze, hogy kis szerencsével még megélhetem.

    De én mondjuk úgy képzelem el egy kis túlzással, mint a Mad Max című filmben. Nem az olaj miatt, hanem az emberi mentalitás miatt.
    Szerintem 10 éven belül várható a "világ összeomlása". Mert már most is nagy a szakadék a gazdagok és a szegények között. És a fejlődéssel nő a szakadék, és egy idő után nem lesz ember aki csicskuljon a gazdagoknak. És vagy háború lesz szegények és gazdagok között, vagy kétfelé szakad a társadalom. A szegények meg jobbhíjján visszamásznak a fára ha lesz még fa. A gazdagok meg éhenhalnak, mert maguknak egy szelet vajaskenyeret nem fognak tudni megcsinálni.