• Inquisitor
    #66
    Az USA külpolitkijába kismillió helyen bele lehet kötni, de semmit se érünk vele, mert a többi hat és félmilliár ember helyett eldöntik mi a jó az emberiségnek. A nagy "demokraták", közben az se jut el az agyukig, hogy amerikai típusú demokráciát CSAk amerikában lehet létrehozni. Kanadában ami egy köpésre van már kanadai demokrácia van :D
    És nem tudom miféle USA ellenesség van a médiában, mert én pont a segnyalást látom mindenhol, pár turbo magyar oldalt kivéve, de azok meg a téma másik fele.

    Nyilvánvaló, hogy bármit dönt az USA kormánya, az főként az USA lakosságának, gazdaságának jó. Minden egyébb másodlagos szempont. Mást ne mondjak ott van a jelenlegi Mr. President hozzáállása a klímaváltozáshoz (nincs, ő megmondta és kész), meg a szennyezőanyag kibocsátási tárgyalásokon való hozzáállásukon. Ha lenne olaj EU-ban, vagy nagyon beletaposna az EU a gazdasági érdekeibe, az tuti szankcionálnák. Nem feltétlenül középkorba bombázással, de megtennék.
    Én utálom az összeesküvés elméleteket, de a múltkor írták jó páran, hogy mindíg akkor akcióznak valamit, ha úgy nézne ki, hogy valamelyik olajhatalom eladna Euroért olajat. Átgondolva nem tűnik hülyeségnek.