• dronkZero
    "Feltételezések helyett inkább menj, és tanulmányozd kicsit az agykutatásokat. Szépen követni tudják már az információk útját."

Hm, szívesen tenném, ha érteném a dolgot. Nem vagyok még orvos sem, nem hogy idegsebész. Egyébként meg az információk útjának követése nem egyenlő az agy teljes, neuronra pontos, teljes bizonyosságú feltérképezésével. Amíg ez nem történik meg, és mégis vannak megmagyarázhatatlan érzések és gondolatok, addig nem fogok hinni a természetfelettiben(lélekben).

"Te most azt a stratégiát követed, hogy a tényekkel való szembesülés helyett beledobod az egészet egy "ma még nem ismert, de később majd bizonyosan szépen, materialistán magyarázatot nyerő" feliratú dobozba."

Milyen tények? Eddig még nem találkoztam természetfelettivel, sőt, rengeteg természetfeletti észlelésről kiderült, hogy tévedés vagy hazugság. Sajnos annyira azért ismerem az emberi természetet, hogy a többiről is feltételezzem ugyanezt. Amennyiben ellenőrzött körülmények közt reprodukálják, akkor elhiszem. Addig számomra az egész kitaláció, mese.

Te miből gondolod, hogy van más is az anyagi világon túl? Én megadom az esélyét, hogy van ilyen, csak várom rá a bizonyítékot. Te miért vagy olyan biztos ebben?