• bandypappa
    Már nagyon be vagyok durranva a hülyeségeiden. Mindent lehet, csak akarni kell. A múltban a hozzád hasonló büdös bunkók mondták hogy a föld lapos, meg nem lehet az hogy az ember repüljön. Mert ragaszkodnak a saját szerintük dogmatikus elveihez. Ha nem olvastad a korábbi kommentjeimet, most kicsit erösnek érzed ezt a stílust, de megérdemled, mint a reklámban. A kreativitással példálózdol állandóan. Megnyugtatlak ezt is le lehet modellezni, programozni.

A kreativitás egy olyan program mely a választható lehetöségeket kombinálja az optimális cél elérése érdekében, ezért a lehetö legjobb döntés fog megszületni a gépben. De nem ez az elsö lépcsöfok, a gépnek elöször sokat kell tanulnia, megfigyelnie a világot, amelyben létrehozták. Amikor még te kis szaros kölök voltál nem mindjárt a homokozóban kezdted épiteni a homokvárakat, hanem elöször megtanultál járni, megismerkedtél a körülötted lévö világgal, tárgyakkal. A gép is ezt fogja csinálni, és sokkal kreativabb lesz mint az ember. Te nagy filozofusnak hiszed magad, megmondod a frankót. Neked kellene a legjobban tudni, hogy mindet lehet csak akarni kell, hinni kell benne. Nem vagy képes elismerni a hibáid és felülemelkedni azokon. Már nemtudom hanyadik kommentem ez hozzád, hogy ezt megértsd. Egy hülye fasz vagy bazmeg. Ezt már nem tudom finomabban megfogalmazni. Szarba se veszed más véleményét. Ha lesznek gyerekeid, öket is erre tanitod? ha igen elég sokszor fognak pofont kapni az életben. Te azt hiszed, hogy hiszel valamiben, de közbe azt hazudtolod meg.