"Tévedsz, mert arra (is) írtam a kvantumszámítógépet."
Hm. Érdekes, mert azt fizikusok hozták létre, a(z anyagi világra vonatkozó) megfigyeléseik és elméleteik alapján. Nem varázslók és médiumok kotyvasztották túlvilági segítséggel.
"És azt is próbáltam értésedre adni, hogy más rájönni, hogy nem férünk bele a klasszikus fizikába,"
Ezt még rajtad kívül senki sem állította, mellesleg a relativisztikus fizika és a kvantummechanika _is_ az anyagi világunkra vonatkozik, így elég furcsa, hogy ezt te misztikusnak tartod.
"és más természettudományos kritériumoknak megfelelően bizonyítani egy bizonyos természetfeletti létezőt."
Pont az a lényege, hogy olyan dolgot villants, amire _nincs_ tudományos magyarázat. És te itt lélekről, meg másik világba irányuló jelekről beszélsz.
"Linket kértél, de a google-t nem fogom helyetted beüzemelni. Más tekintetben meg válaszoltam."
Arra például nem, hogy ha ez minden sejtünkben megtalálható, akkor miért pont az agyam sugározna a segítségükkel az immatériumba? Más tekintetben sem válaszoltál nekem, mással vitatkoztál a továbbmenő jelekről, meg faszomtudja. De mindegy.
"De igen, csak olvass vissza, és próbáld használni a saját intelligenciádat, ha van olyan."
Na, tipikus. Ennyi karakterből már példát is hozhattál volna. Nekem valahogy nem tört le a kezem 28.-szorra is feltenni a kérdéseket, amire még mindig baszol válaszolni.
Semmig gond egyébként, én egy hazug geci vagyok, te meg mindenre pontos és kimerítő választ adsz, mint az imént ki is derült.
Csodás vitakultúra, gratulálok hozzá. Pont mint Mikike.