• dez
    "Például az 1M$-os díjra vonatkozólag. Amit még valahogy senkinek sem sikerült elvinnie. Csak egy picike kis természetfeletti mutatvány kell hozzá. Valahogy mégsem tud ilyet a világon senki sem produkálni. Pedig te annyira biztos vagy az anyagi világon túli események létezésében. De erre válaszolni büdös neked valamiért."

Tévedsz, mert arra (is) írtam a kvantumszámítógépet. És azt is próbáltam értésedre adni, hogy más rájönni, hogy nem férünk bele a klasszikus fizikába, és más természettudományos kritériumoknak megfelelően bizonyítani egy bizonyos természetfeletti létezőt.

"De a mikrotubulusokra sem igen reagáltál semmit, pedig én próbáltam kihűzni belőled először információt, aztán némi reakciót a felvetett problémára."
    Linket kértél, de a google-t nem fogom helyetted beüzemelni. Más tekintetben meg válaszoltam.

"És még mindig egyetlen "tényt" sem hoztál fel az anyagi világon túli dolgokról, pedig nem egyszer kértelek rá."
    De igen, csak olvass vissza, és próbáld használni a saját intelligenciádat, ha van olyan.

"Szal ki is hazudik?"
    Kettőnk közül nem én.