bandypappa#187
Mostmár elfogyott a türlelmem, osztom kukacos véleményét. Én beismerem ha tévedtem, ez elörelépést jelent, de te ragaszkodsz a magadéhoz. A sok hülyeséget amit irtál elöször azt mondtam, hogy gyökér vagy, hozzáteszem a kommentjei tükrében mondtam, aztán te tuskoztál le. Erre én azt irtam ugy viselkedsz mint egy ovodás, ekkor te is azt mondtad rám és a többiekre hogy ovodás vagyok, és te kiokitasz minket. Kösz B@zmeg. Téged elnézve te is olyan vagy mint a gép, az istentöl várod a parancsokat és te végrehajtod. Nem kéne ennyire lenézni a többieket, mert te mást hiszel. Tudod elég nagy f@sz lehetsz igy 30-on felül, hogy nem vagy képes beismerni más igazát. Huzzál vissza a középkorba, annak is a sötét részébe. Legyenek már értelmes gondolataid. Képzeld el hogy egy konyhában vagy. Éhes vagy, ezért sütsz magadnak mákoskalácsot. Olyan jól sikerül a kalács, hogy egész életedben csak ezt akarsz enni. Egyik nap meghallod, hogy valaki túróstésztát eszik, és ezen te felháborodsz, hogy lehet az, hogy valaki túrostésztát eszik? Alapitasz egy túróstészta-ellense ligát, amiben be akarjátok tiltani. Ezzel csak azt akartam érzékeltetni, hogy nem csak az van, ami szerinted jó. Nem ítélheted meg a másikat, mert nem ismered az életét. Ennyi idösen már rá kellett jönni valami ilyesmire. Csak sajnálni tudlak, tényleg, hogy te megmondod a frankót, a többiek meg le vannak sz@rva. Tanulj a hibáidból, ismerd el öket és felülemelkedsz magadon, én ezt tudom tanácsolni.