• bandypappa
    Nem vágod a lényeget. Tényleg hajlamos az ember meghalni, ha keresztüllövik, de amit te kiragadtál az nem fedi a valóságot. Mintazt már korábban leírtam az ember elsösorban a gondolataival alkot és csak utána a cselekedeteivel. Ha én nagyon hiszek benne hogy sikeres és hosszú életem lesz, akkor a dolgok ugy rendezödnek, hogy nem lesz rá alkalmad, hogy lelöjj. Ha erösebben hiszel benne, hogy engem megölsz, akkor a dolgok ugy alakulnak, hogy tényleg lesz rá lehetöséged. Én nem hiszek a véletlenekben. Akinek nincsenek céljai az életbe az görizhet akárhogy nem érzi boldognak magát. Te csak a fizikai aspektusát ragadod ki ennek. Tényleg nem tudok repülni, de hiszem hogy lehet, a szcientológia is tanitja a telekinézist, bár ez a vallás arrra megy,hogy jol megfejjék az embereket. Nekem nem kell repülnöm ahhoz hogy boldog legyek, de már a repülöt feltalálták, milyen hülyeség volt a repülés? 150 éve jól kiröhögték az embert, ha aszonta épitek egy szerkezetet, ami embereket repit. Miez a marhaság hogy a föld gömbölyü? Vannak a szük látokörü emberek, mint te (ezzel nem akarok személyeskedni, a kommentedböl ezt szürtem le) és vannak az ujitásokra fogékonyak. Minden találmány még a számitogép, amin kalapálod a betüket azért létezik, mert hittek benne hogy létezhet. Én hiszem hogy van lelkem, mert különben túl sok véletlenre kellene magyarázatot keresni. A tudomány és az emberi értelem fejlödik, nincs stagnálás és ez a jövöben mégjobban flgyorsul. Elég szar ugy leélni egy életet, hogy nicsenek céljaid, és ehhez kell a hit, aki a rosszra gondol minnél többször, az a rossz öt is utoléri. Optimista-pesszimista ellentétek. Ugyhogyha kurvára le akarnak löni, megtehetik.