onimusha#38
mellesleg ez a fosunk magasról az EU-ra mert utoljára jön ide minden, meg drágán nemtom miért volt jó standarddá tenni az 1$=1€, fogadni merek ha euro lenne ennyire lemaradva a dodóhoz képest nagyon hamar megváltozna ez a bukunk az árfolyamváltáson dolgot meg nem kéne ennyire a vásárlók nyakába szórni, másik az, USA-ba mondjuk teljesen más az árképzés 10hónapos kinnlétem alatt találkoztam ezzel amikor egy közeli BestBuy-ba vettem egy digicam-t, lehet, hogy ez Texas specifikus de ott úgy van ,hogy NETTO árakat tesznek ki szal elvileg ez a PS3 netto $500, de az áfa meg lemény 7% !!!! :D, és gondolom a vám és egyéb díjaik is hasonló arányban vannak tehát sosem lesz egyszinten EU-s árakkal, másrészt sztem cégeknek sem jó, hogy nemtudnak szinkronban megjelenni a fontosabb piacon, akinek kell megveszi máshogy vagy az úgy szidott szürkeimportból, elég vicces, hogy M$ hivatalosan SOSEM forgalmazta itthon a sima xbox-t mert ebben a régióban túl magas az illegális software használat aránya, de mediamarkt-ban meg rakás helyen ugyanúgy meg lehetett venni garanciával, szerintem ez röhej, ezt sem tudom, hogy gondolták komolyan ,hogy 1 évvel a megjelenés után lesz itthon hivatalosan kapható, persze előrelépés aki akart konzolt már addig bőven megvette mintahogy énis :D, a másik amin kivagyok akadva a májusi live update, köszi M$, hogy ELB*SZTÁTOK EZT IS, remélem vmi f*sz jankó M$-től esetleg felfogja azt, hogy: hm LIVE szarul van megirva hiába van fenn hungary regisztrációt NEM LEHET módositani magyar cimre, mert az IRANYITÓ szám megadásnál megfekszik és nem enged tovább szal nekem is maradt egy angliai Sony Store cime :), de ugye ahol van support(mégha rakás szar is) akkor ahoz a régióhoz kell regisztrálni különben bannolják a gépet örökre, ez is vicces: nem az accountot/gamertag-t hanem a gépet gondolom MAC address alapján, emrt azért jófefjek hisz a lehetőséget megadják ,hogy új géppel újra LIVE-ozhass de vicces mert az is csak akkor megy ha memory-card-al másolod át a profilod és nem a hdd-t rakod át(persze ezt már csomó más szart nem mondanak :) ), ezekután nem értem minek van hivatalos forgalmazás/támogatás ha egy ilyen csöppséget ennyire figyelmen kivül hagynak, egyedül gears of war-t sajnálom azzal jókat multiztunk, de új gépet nem fogok venni, ha meg tönkremegy akkor majd feldobok egy érmét, hogy kuka és PS3 vagy szervizelés :D.