• onimusha
    szeretem amikor sokan itt hirtelen okos következtetésekt honzak :D, ez a igy-meg úgy bele fog bukni dolog aranyos, csak nemtom vkinek eszébe jutott-e, hogy az egész PS üzleti modell a KEZDETEKTŐL fogva arra épül ,hogy hardware-en keményen bukni fogunk az elején, ami nem start első 8-10 hónapja, hanem kb. első 1,5-2év, szal igy kb. 10 hónappal a start után lehet okoskodni amikor egy PS kb. 5-6 évig él :D, az összes okoskának üzenném majd beszéljük meg 5 év múlva mennyire volt veszteséges az egész :D, viszont ez a többverziós meg változtatós dolog teljesen hülyeség. van olcsó olcsó usernek meg jobb, olcsóval szivsz és többet költesz rá mint ugye x360nál is 20ropi különbség de egy 64mb memo kártya meg 10e, huu és 1-2 játéknak meg 20-25mb saveje vannak, nem értem premiumba vagy a mostani tök fölöslögesen kiadott fekete ultimate-be miért nem fért bele a szaros WIFI, hello nintendo DS-be ami nem mai és nem nextgen belefért , de x360-ba nem és az újabba nem ?, bár utsó update óta nem vagyok xbox LIVE képes, de nem is nagyon érdekel :D. ps3nál is logikusabb lett volna egy verzió és kész. sztem ez egyik konzolnál sem jó, nagyon olyan hatása van, hogy kidobtunk vmit a piacra és foltozgatjuk, nemtom, hogy lehet egyáltalán HD tartalmak tárolásában gondolkozni 100gb alatt, és akkor ne vegyük bele OS/savegame/mindenféle sys utility. mellesleg arra tudna vmi éppeszű magyarázatot ,hogy a prémiumos x360 20gb-ból szinte minden szart törölve is csak max 13gb lát a gép ? :D, jó tom vista/m$ alapú az egész tehát fos és csak nem látja, de ennél több ? :), nemtom ezt a hardware dolgot meg igazán hagyhatnánk már aki konzolt vesz/birtokol az LESZ*RJA mivan a dobozba, lehet dobálni hertzeket meg megabájtokat, de kit érdekel ? :D, pc elötti gaming egy ideje nem jön be kényelmetlen én szeretek ledölni a fotelembe, benyomni az 5.1-t és 82es tv-n hentelni a zombikat miközben beremeg a fél szoba :D, mellesleg mindenkinek ajánlom a transformers-t nagyon tutkóra sikeredett és 360-on k*rvaszép, többi platformon nemtom ,hogy néz ki .D .