• braaa
    szetm tök felesleges linkelgetni a contestokat, a fejlécbe ki kell tenni 6 centis betűkkel hogy "WORTH1000.com, bazmeeeg", azt mindenki tudni fogja mia a dolga...
    a szavazásról: a worthot nem tudod átejteni, hidd el nekem:
    -ha egy képre többször szavazol ----> szavazatodat semmibe veszi
    -ha felmész, egy két képr nyomsz csak tizet ----> szavazatodat semmibe veszi
    -ha bármi gyanus dolgot észlel a szavazásnál ----> szavazatodat semmibe veszi
    ,próbáltam
    én akartam csinálni egy új reg-et, másnéven, erre közölte, hogy...most nem idézem, ugyse nagyon értettem, kb ennyi a lényege: vmilyen gyanú lépett fel ergisztációmná, légyszíves lépj kapocsolatba az administrátorokkal, ha jogtalannal érzed...kb. 10 emilt küldtem 3-4 emil címről 2 héten keresztül, hogy töröljék a régit , leszarom, csak aktiválják már az újat, aztán seem reakció (jó, mondjuk ilyen hunglish nyelven írtam mer nemtudok sokat angolul) , aztán ma mndjuk megpróbáltam beregelni egy harmadik usernémmel, (mert a másodakt már nemhasználhatom, mer foglalt(viszont nem aktiválták), én foglatam le magam előtt(?!!), egy ötödik emilcimről, kijelenkezve, ip cím váltással , így védre sikerült...
    szóval ott olyan security-szar van hogy csak na...

amugy én a beckhamesre kaptam levelet(meg csillagot)