• halgatyó
    #9
    "A hatóságok ugyanakkor nem férhetnek hozzá a számlán lévő tranzakciók részleteihez és nem tudhatják meg a bankfolyószámla aktuális állását sem"

    Menten besz@rok. Létezik olyan ember, aki ezt a kitételt komolyan veszi? Úgy látszik, igen. Különben nem próbálnák ilyesmivel elaltatni az emberek (BIRKÁK) éberségét (ha volt ilyen egyáltalán valaha is)

    A bankszámla személyi adataival ugyanis az égvilágon semmire se lehet menni. A hatóságokat valójában NEM az érdekli, hogy egy álampolgár bankszámlájának mennyi a száma, hanem bizony-bizony a tranzakciók részletei érdeklik. Mikor vettem ki sok pénzt, megjelent-e az a pénz valahol, miért nem átutálással fizettem, stb.stb.

    Ha a másik irányból keresnek rá, vagyis a számlaszám ismert és a tulajdonos nem, az viszont azt jelenti, hogy nagyon is konkrét adatok vannak a tranzakciókról, csak azt akarják tudni hogy hová menjen a fekete volga...

    Az emberekkel (=birkákkal) sajnos apró lépésekben a szart is meg lehet etetni. Először csak a bíróságok fognak adatokat kérni, aztán a rendőrség is, aztán majd a parkolási (söpredékrohadék) társaságok, aztán a helyi kiskirály...

    Tartsa mindenki a pénzét otthon, és vigyázzon rá karddal, lángszóróval, kénsavas fecskendővel