Minden a szigetről és az ottani zenei életről
  • PyRex
    #20
    Nekem van több is, de van amelyik VHS.

    Amnesiáról mindig az jut az eszemben, amikor a VIP-be bevittek minket. Mivel volt egy internetes rádiónk, amit RADIOMAX-nak hívtak (nem rég szűnt meg). És gyakorlatilag csináltunk egy bulit az Amnesiában, ki is volt plakátozva egész Ibiza lol. Lényeg a lényeg, hogy DJ-t nem vittünk végülis (pedig szerettünk volna), de a party plakátjain ott volt a netrádiónk logója és ez elég kellemes érzésekkel töltött el :) Erről is majd teszek fel fotót.

    Na és a lényeg az, hogy ott buliztunk a VIP-ben és nagyon csúnyán be voltam rugva, mivel ingyen kaptuk a piát. Ott volt egy kis bár és akármit ihattunk. Azt hiszem martinit ittunk, de rengeteget és persze duplán. Kb. a 8.-9. környékén emlékszem, hogy még ott mutatták is, hogy ez meg ez az ember (akik szintén ott voltak a nyitóbulin) kicsoda, asszem valami Keeper bár tulaja (szegény azóta meghalt ha jól tudom). Meg emlékszem valami tök jó fekete csajszira is, hogy ot táncolt, de kb. ennyi maradt meg.

    2 nap mulva tudtam meg, hogy állítólag aznap Naomi Campbell is ott volt a VIP-ben. Mondom OMG! Bazmeg emlékeztem, hogy volt egy fekete csajszi, de már nem ismertem fel, annyit ittam. Lehet, hogy együtt buliztam vele és még csak nemis emlékszem rá LOOOL :)

    Na mindegy, ilyen kis történeteim vannak.

    Viszont az Amnesia tulajával személyesen találkoztunk többször is.