Will Smith vámpírfilmje
  • Adam II
    Nem értem miért érte annyira sok negatív kritika a filmet. A kritikusok és nézők szinte úgy szétmarcangolták mint zombik az áldozatukat pedig nem volt annyira rossz.
    Sokak írják ,hogy a film utolsó szakasza és befejezés szar lett. Ezek az emberek mit vártak? Neville egész filmen keresztül mászkál New Yorkban aztán egyszercsak bumm kiírják vége vagy Neville megőrül és valahogy meghal és nem menekül meg az emberiség?
    Mások azért hőbörögnek ,hogy nem magyarázták meg kellőképpen a vírus működését. Bár én se értem egy vírustól miért változna az ember agyatlan öldöklő falmászó napallergiás zombivá elfogadom ,hogy így van és így sokkal jobb mintha egy KITALÁLT vírus működésére próbálnának egy gyatra KITALÁLT tudományos magyarázatot adni. Ennyi erővel jogos a kérdés ,hogy hol van Középfölde és ,hogy lehetnek ott egyes fák élő mozgó gondolkodó lények miért nem magyarázzák meg biológia felépítésüket és evolúciójukat?
    Az ilyen stílusú filmek sosem arról szóltak ,hogy reálisan mutassák be az eseményeket.
    Ami aztán már végképp sírjak vagy nevessek kategória volt ,hogy egy kritika hozzászólásaiban nem azon vesztek össze ,hogy a film jó volt-e vagy rossz hanem azon ,hogy valyon fognak-e ennek a csúnya filmnek hatására tömegesen vásárolni németjuhász kiskutyákat és így túltenyésztik szerencsétlen fajtát aztán valaki elkezdte fikázni a németjuhászokat aztán jött a flém.
    Amiben egyetértek a kritikusokkal a CGI gagyi főleg az elején a gumioroszlánok.