Will Smith vámpírfilmje
  • Macccy
    Hhhhh ...

"Novella, nem regény. Szvsz 10-12 oldalnál nem lehet több... (csak tipp)"
    Hmm. Én ezt nem értem, mármint a kijavítást. Mondtam, hogy regény? Én nem mondtam azt, hogy regény. Nyomj egy Ctrl+F -et és meglátod, hogy nem mondtam ... Vagy csak a "könyv" formai megnevezés zavart meg?

"Szerintem ilyenhez még csak hasonló "jelenet" nincs a novellában..."
    Azzal arra céloztam ha megnézed, hogy a novellában ezek sötétben élő, de nem primitív lények és értelmesek. Nem azt mondtam, hogy a csapdaállítás is a könyvben volt. Azért is kérdeztem Hun-tól, hogy miből gondolja ...

"Mondjuk a filmben csak Neville szemszögéből tudunk bármit is a zombikról. Ő kijelenti, hogy "hüjék ezek, mint a főőd"
    Hát szerintem nem csak kijelenti :) Ha megnézed egy jólfejlett kecske szintjét ütik meg, mindennek fejjel rohannak, de azt nagyon. És harapnak is ezerrel. Grrr. Erre nem kell kijelenteni, hogy hülyék, ezek nagyon annak tűnnek. Én legalábbis nem állnék le velük sakkozni.

"Abban a vágásban, amikor megjelenik a kutyákkal a vezérgeci, mintha egy pillanatra visszafogná őket"
    Vissza visszafogja őket, de nem láttam rajtuk segédeszközt, gondolom a szőrtelen ... szőrüket tépi. Vagy a farkukat ... :)