I am legend

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

bertino
yepp

Metallica. Csakis. Amig ki nem halnak. Easyrider öcsém, easyrider!

The Protector
Hy.Ma megyünk megnézni a moziba.Feliratosan.Sztetek megéri megnézni?

Annyit sem érünk, mint az égrõl zuhanó madár, Aki halni készül de küzd még az életér’ De mit mutatunk fel, ha nálunk pihen meg a halál?

stargatelost
az nem baj, egy posztapokaliptikus film mindig jól jön :) (én imádom)

922044:16 SYSTEM FAILURE SYSTEM FAILURE SYSTEM FAILURE \"I think I crashed your plane\"

Shiwo
nahja, az igaz, hogy az alapszitu eléggé sablonos lett..

RPG, Photoshop, \../, `;,,;´ ,\../

bertino
mondjuk az azért már kicsit unalmas, hogy jön egy vírus, aztán kipusztul az emberiség
még akkor is, ha könyv alapján készül a film, de már volt ugyanilyen témában: Resident Evil és 28 nappal késõbb/28 héttel késõbb, aminek még várható további folytatása

Shiwo
végülis lehetne készíteni pár olyan filmet, hogy a világ többi részén hogy küzdenek a vírus ellen a túlélõk..a sors különös fintora lenne, ha esetleg más is találna idõközben gyógymódot, csak mondjuk nem tudja eljuttatni mindenkinek

AntiHero

Stream: http://www.twitch.tv/antihero_hun

Az majd kiderül a második észbõl a "She is a Legend"-bõl. :DD

- Turian Brandy, triple filtered, then introduced into the suit through an emergency induction port. - That's a straw, Tali. - Emergency... induction... port...

Az eredeti novelát nálunk kiadják, nem tudja valaki? Amit olvastam róla az nagyon jó, kár hogy eltértek tõle (de nagyon) a filmben a film rovására.

- Turian Brandy, triple filtered, then introduced into the suit through an emergency induction port. - That's a straw, Tali. - Emergency... induction... port...

bertino
nem volt rossz film, de én egy picivel nagyobb durranásra számítottam
na meg mi is lett a csajával meg a gyerekével ? :)

akyyy
Van egyébként Az AXN-en egy sorozat (animációs), 3 perc (!) egy rész, és hasonló a filmhez. Csávóka felébred New Yorkban,és rájön hogy eltünt mindenki. Vagyis majdnem mindenki.:) nemtudom melyik axnen van remélem nem csak a scifin, 18:00tól kell elvileg lennie?

̊ ̊̊ ̊̊̊ ̊̊̊̊ ̊̊̊̊̊ ̊̊̊̊̊̊ ̊̊

Sland
majd benne lesz a bõvített kiadásban. legalábbis nagyon remélem

Muszáj PONTOS JÉ! Nem ly... Avval-evvel nyelvtanilag ugyan úgy helyes, mint az azzal-ezzel!

akyyy
nah a szinkronos elõzetes

de már láttam egymásik félét is, majd azt is megpróbálom felvenni.

desigo
tényleg ez kimaradt ...
akyyy
azon én is gondolkoztam hogy hol lehetett....nem lehet hogy álmondta?

Seth
1:14 -nél lévõ jelenet kimaradt a fimbõl ugye? Vmelyik trailer végén is volt, de magában a fimben nem

PSN ID.: Beegabor

akyyy

bertino
leszedtem éccaka a 5.1es SCR-t, már belenézegettem, nagyon finom kis filmnek látszik -.-

akyyy
nah tegnap felvettem egy elõzetest, de már este volt, hazaérek megvágom és felteszem. ha szerencsém van, van valami angol jó minõségû verzója és csak hangot kell rátenni:D

Skiper
you got the truth :)

gyuri http://gyur6.uw.hu

akyyy
Király Attila hallható az elõzetesben, oké hogy szinkronizált négereket lásd, 4400, de most olvasom hogy õ :
Jack Sparrow kapitány - Johnny Depp

igy aki ismeri be tudj aazonositani hogy ide kicsit vicces lenne:D:D:D

akyyy
Day Breaben is Epres Attila van, hozzá lehet végülis szokni

bertino

Macccy
Na kicsit oknyomoztam, hallgatóztam - ha már szóbahoztátok. Epres Attila volt a hangja a Közellenség (Enemy of the State) címû filmben és az a hang nagyon megy a komoly Will Smith -hez. Ez olyan mint Bruce Willis komolyabb filmjeihez szegény Szakácsi Sándor hangja.

Ja és Kálid Artúr, hát ízlések és pofonok, de szerintem ide nagyon nem illik ...

\"For he did not know, that beyond the lake he called home, lies a deeper darker ocean green ...\"

Macccy
Ezt nem is tudtam ... R.I.P ... hát õ is? Szakácsi Sándor is ... ááááá ilyen nincs

\"For he did not know, that beyond the lake he called home, lies a deeper darker ocean green ...\"

Sland
Jó ez a Kálid Artúr féle szinkron. Én már megszoktam. De a régi milliószor jobb volt :)

Muszáj PONTOS JÉ! Nem ly... Avval-evvel nyelvtanilag ugyan úgy helyes, mint az azzal-ezzel!

Sland
Kálid Artúr?

Sland
Boldogság nyomában-ban jó volt a szinkronhang. Ott ki volt?

Magoo
Szintén Resienbüchler Sándor :(

Shiwo
MIB-ben ki a hangja ?

akyyy
kicsit utánanéztem, hogy kik sznkronizálták Will Smithet, és szerintem a Bad Boys 2-õs Kálid Artúr hozta a hozzá illõ hangot.
Itt egy kis részlet a filmbõlkissé gusztustalan:)

Elsõ részét meg Reisenbüchler Sándor szinkronizálta, de hát...:(

De most komolyan, szerintetek kinek kéne szinkronizálnia a filmben Will Smith-et? Kálid Artúr, aki már nemegyszer kölcsönözte neki a hangját,vagy ez az azt se tudom kicsoda, de a 4400-ban a néger ürge magyar hangja:D De elõzetes alapján nem nagyon illik rá. Majd valamikor felveszem azt is!

Magoo
Reisenbüchler Sándor...aki azóta sajnálatos módon elhunyt! :( Nyugodjék békében! :(

akyyy
most láttam szinkronos elõzetesét, hát remélem nem ez a faszi lesz a szinkronhangja... nem willre illik.. fügetlenségnapjába ki szinkronizálta õt?

bertino
nem HD, de nekem hang miatt is kéne a rip
nemsoká jönni fog, csak kibírom addig

AntiHero
Viszont a dvdscr verzió tökéletesen jó sztem... (na jó nem HD de a célnak megfelele van olyan minõsaége mint egy dvd ripnek)

Stream: http://www.twitch.tv/antihero_hun

bertino
de dvdscr és dvd rip nem uaz <#banplz>

akyyy
szerintem most is van dvdscr rip :D
bár lehet hogy megtisztelem annyival wili bácsit hogy moziba is megnézem.

&#778; &#778;&#778; &#778;&#778;&#778; &#778;&#778;&#778;&#778; &#778;&#778;&#778;&#778;&#778; &#778;&#778;&#778;&#778;&#778;&#778; &#778;&#778;

bertino
mikor lesz má DVD rip 5.1el ??? oO

Macccy
Ezt megragadtad, hûûû .... brrr ... na ott engem is kirázott a hideg.
Meg ott is amikor bement a konyhába és elõször a három éve halott családját képzelte oda, amint fürdõköntösben idilli reggelihez készülõdnek épp egy napsütéses délelõttön.
Na ezeknél a részeknél teljesen átjön hogy nem normális már szegény Robert

Macccy
Szerintem azt a bábut Õ maga vitte oda. Szegény Nevell teljesen összezavarodott és ezért felejtette el, hogy hová állított csapdát. Mi sem bizonyítja jobban a megkattanását, mint az, hogy tíz golyót eresztett Fredbe, de ez nem volt elég így kilõtt még egy fél tárat a környezõ épületekre is.
Egyébként is kizártnak tartom, hogy bármelyik 'Dark Seeker' is bármi ilyesmit megcsinált volna, a kutyák eleresztésénél bizony sokkal komolyabb feladat egy ilyen csapda elkészítése és ha figyelembe veszed azt, hogy a film végén az állat a fejével akarta beverni a golyóálló plexit ... Szerintem azt õ vitte oda, õ állított csapdát és ezért nem is volt túlságosan meglepve mikor már fejjel lefelé lógott szerencsétlen ...

akyyy
én azt hittem azt abábut is õ maga vite oda, még akkor is igy voltam, mikor a csapda felkötötte, de mikor felkelt az órájára, már kezdtem kételkedni, majd megjelentek azok, hát pff,,, hatásos volt nagyon:)

&#778; &#778;&#778; &#778;&#778;&#778; &#778;&#778;&#778;&#778; &#778;&#778;&#778;&#778;&#778; &#778;&#778;&#778;&#778;&#778;&#778; &#778;&#778;

Seth
annál a résznél az még ilyesztõbb, hogy direkt úgy csinálták meg, hogy Fred valóban elfordítja a fejét(nézzétek vissza képkockánként^^), hogy úgy lássuk mint ha tényleg élõ lenne, ahogy Nevell is hitte

Skiper
én is meghatódtam a magányt érzékeltetõ részeknél, nagyon szépen van érzékeltetve.

amikor barátnõmmel néztük, nagyon megzavart a saját csapdás rész.

emlékszel, hogy a Frank (vagy Fred?) nevû bábu átkerült a dvd-kölcsönzõ ajtaja elõl az ominózus területre? amiatt tolatott vissza a kocsival és pipult be. azt a bábut ELVITTÉK onnan. az az érdekes az egész filmben, hogy Nevell az emberi tulajdonságok teljes elveszítésérõl beszél a fertõzöttekkel kapcsolatbam, de eközben a lényeknek vezérük van, kutyákat HASZNÁLNAK, és meg merem kockáztatni hogy stratégiai okból vitte oda vmelyik méregzsák a bábut. ijesztõ az a rész :)

gyuri http://gyur6.uw.hu

fernando torres
köszönöm

Seth
Three Little Birds

fernando torres
annak a Bob Marley számnak mi a cime amit hallgat?

Seth
Ne offoljatok má

spidey91
NEkem meg ez van:

Gépem ati X1900 4200

I.Robot.2004.720p.OAR.HDTV.DTS.x264-C100.mkv

nékem ez ván :)

Sland
áh, értem :P