I am legend
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Annyit sem érünk, mint az égrõl zuhanó madár, Aki halni készül de küzd még az életér’ De mit mutatunk fel, ha nálunk pihen meg a halál?
922044:16 SYSTEM FAILURE SYSTEM FAILURE SYSTEM FAILURE \"I think I crashed your plane\"
még akkor is, ha könyv alapján készül a film, de már volt ugyanilyen témában: Resident Evil és 28 nappal késõbb/28 héttel késõbb, aminek még várható további folytatása
Metallica. Csakis. Amig ki nem halnak. Easyrider öcsém, easyrider!
RPG, Photoshop, \../, `;,,;´ ,\../
- Turian Brandy, triple filtered, then introduced into the suit through an emergency induction port. - That's a straw, Tali. - Emergency... induction... port...
- Turian Brandy, triple filtered, then introduced into the suit through an emergency induction port. - That's a straw, Tali. - Emergency... induction... port...
na meg mi is lett a csajával meg a gyerekével ? :)
̊ ̊̊ ̊̊̊ ̊̊̊̊ ̊̊̊̊̊ ̊̊̊̊̊̊ ̊̊
Muszáj PONTOS JÉ! Nem ly... Avval-evvel nyelvtanilag ugyan úgy helyes, mint az azzal-ezzel!
PSN ID.: Beegabor
Jack Sparrow kapitány - Johnny Depp
igy aki ismeri be tudj aazonositani hogy ide kicsit vicces lenne:D:D:D
Ja és Kálid Artúr, hát ízlések és pofonok, de szerintem ide nagyon nem illik ...
\"For he did not know, that beyond the lake he called home, lies a deeper darker ocean green ...\"
\"For he did not know, that beyond the lake he called home, lies a deeper darker ocean green ...\"
Muszáj PONTOS JÉ! Nem ly... Avval-evvel nyelvtanilag ugyan úgy helyes, mint az azzal-ezzel!
Itt egy kis részlet a filmbõlkissé gusztustalan:)
Elsõ részét meg Reisenbüchler Sándor szinkronizálta, de hát...:(
De most komolyan, szerintetek kinek kéne szinkronizálnia a filmben Will Smith-et? Kálid Artúr, aki már nemegyszer kölcsönözte neki a hangját,vagy ez az azt se tudom kicsoda, de a 4400-ban a néger ürge magyar hangja:D De elõzetes alapján nem nagyon illik rá. Majd valamikor felveszem azt is!
nemsoká jönni fog, csak kibírom addig
Stream: http://www.twitch.tv/antihero_hun
bár lehet hogy megtisztelem annyival wili bácsit hogy moziba is megnézem.
Meg ott is amikor bement a konyhába és elõször a
Na ezeknél a részeknél teljesen átjön hogy nem normális már szegény Robert
Egyébként is kizártnak tartom, hogy bármelyik 'Dark Seeker' is bármi ilyesmit megcsinált volna, a kutyák eleresztésénél bizony sokkal komolyabb feladat egy ilyen csapda elkészítése és ha figyelembe veszed azt, hogy a film végén az állat a fejével akarta beverni a golyóálló plexit ... Szerintem azt õ vitte oda, õ állított csapdát és ezért nem is volt túlságosan meglepve mikor már fejjel lefelé lógott szerencsétlen ...
PSN ID.: Beegabor
emlékszel, hogy a Frank (vagy Fred?) nevû bábu átkerült a dvd-kölcsönzõ ajtaja elõl az ominózus területre? amiatt tolatott vissza a kocsival és pipult be. azt a bábut ELVITTÉK onnan. az az érdekes az egész filmben, hogy Nevell az emberi tulajdonságok teljes elveszítésérõl beszél a fertõzöttekkel kapcsolatbam, de eközben a lényeknek vezérük van, kutyákat HASZNÁLNAK, és meg merem kockáztatni hogy stratégiai okból vitte oda vmelyik méregzsák a bábut. ijesztõ az a rész :)
gyuri http://gyur6.uw.hu
nékem ez ván :)