Will Smith vámpírfilmje
  • dronkZero
    #303
    Dehogy veszem kioktatásnak. Beszélgetünk, nem?

    "Egyéni véleményem, hogy még mindíg nem hiszem el, hogy képesek lennének ezek a retardáltak csapdát állítani, ha arra is képtelenek voltak, hogy a plexiajtó kilincsét megbasztassák - ha mindkét oldalról kulcs nélkül zárható, akkor annyira biztonságos nem lehet. Állat módjára foggal téptek és fejjel törtek mindent, még az általatok "főellenségnek" nevezett alfa geci is, ami persze csak a kúrváját akarta."

    Ööö, és az hogy hangzik, hogy higgadtan* fel tudja állítani a csapdát éjszaka. De mikor már ott van az orra előtt a préda, sarokba szorítva, akkor agy(maradék) kikapcsol, és már csak a zúzás a lényeg?

    *bár a hangok alapján nem túl nyugisak az éjszakai zombipartik...

    "A csapda pedig szerintem nem azért volt a lyuk előtt, hogy a zimbes-zombik páholyból pop cornnal kézbe nézhessék ahogy Neville beleakad. "

    Hm. Nem tudják, hogy hol lakik, úgyhogy gyakorlatilag bárhol felállíthatják a csapdát. Akkor meg nem érdemes messzire menni, lehet a saját küszöb előtt is.
    De Fred abszolút rejtély. Hogy találták meg? Honnan tudták, hogy pont abba a videotékába jár? Hány százezer próbababa lehet NY-ban, közülük hogy választották ki pont Fredet?
    Szerintem ez a csapdás rész a legnagyobb stikli az egész filmben.

    "Állatok a városban. Ez sima ügy, mondta is Shiwo is meg talán más is: állatkertből gyüttek. "

    Annyira szvsz nem sima ügy. Még ha nincs is ember a városban, minek megy oda őz? Van annak természetes élőhelye, ott érzi jól magát. Meg különben is, aszfalton véresre kopnak a patái... Lóra is kell patkó...

    Mindegy egyébként, szerintem mi itt már többet rágódtunk ezeken, mint a forgatás alatt az egész stáb együttvéve...