Will Smith vámpírfilmje
  • Macccy
    Azért nem kevés bajotok van. Igazán nem kötekedni akarok, mert tökéletes film nincs és énis biztos jobban örültem volna ha hűbbek maradnak a novellához, de azért ilyeneken fennakadni ...
    (huhh, hol is, hol is kezdjem)

1. Kigyúrt, szálkás, szöcskezombik. Oké, kicsit tényleg túlzás, de talán ha nem ennénk mi sem annyi szemetet és zsírt (NorbiUpdate vér-vega étrendet mindenkinek), talán ha alkonyattól pirkadatig futkosnánk mint pók a falon és puszta kézzel cincálnánk mindent akár csak 2-3 évig, akkor mi is úgy másznánk és ugranánk mint a macskák. Nemtudom. Ha belegondoltok azárt ma is vannak igen ügyes falmászó emberek és az olimpikonok se semmik, lehet vért szittyóznak azok is
    2. Csapdás cserkészek. Egyéni véleményem, hogy még mindíg nem hiszem el, hogy képesek lennének ezek a retardáltak csapdát állítani, ha arra is képtelenek voltak, hogy a plexiajtó kilincsét megbasztassák - ha mindkét oldalról kulcs nélkül zárható, akkor annyira biztonságos nem lehet. Állat módjára foggal téptek és fejjel törtek mindent, még az általatok "főellenségnek" nevezett alfa geci is, ami persze csak a kúrváját akarta. A csapda pedig szerintem nem azért volt a lyuk előtt, hogy a zimbes-zombik páholyból pop cornnal kézbe nézhessék ahogy Neville beleakad. Szerintem épp fordítva, azért volt ott a csapda mert ott volt az a kúrva lyuk és ami azon kilép az csett ... A rongy az spec jogos, az nem volt mellékelve leégés ellen, de bőven lehetett egy rég otthagyott csapda is. A lényeg hogy nem kell szerintem túlmisztifikálni azokat a csökevényes beteg kreténeket.
    3. Levaxolt SUV és a szeneskamra. Na most komolyan ezt miért? Úgyértem ott az a sok kulcs, szerintetek a Mustang GT-t is honnan szerezte? Hát persze, hogy ha kihalna minden, én is besétálnék a legközelebbi szalonba néhány jó dögért. A kulcsokat meg nem hagyom bennük, mer noha az oldschool amerikában sose visznek el egy autót se az uccáról, de ezek az intelligens zombilények, ezek még elfurikáznák a benyát. Ja meg a szeneskamra, na ott meg nem sunnyogott ki senki, mondja is Neville Anna-nak, hogy maradjanak benn amíg vége nem lesz (most nem emlékszem, szó szerint talán úgy mondja, hogy amíg el nem mennek). Anna is mondja neki, hogy másszon be mer van ott még hely, nem azt mondja, hogy "há gyerebazmeg, mérnemjössz ki teis, hülyevagy?". Mert amúgy hülyelenne bárki is ottmaradni. Az mondjuk igaz, hogy én személy szerint lettem volna annyira tökös, hogy a gránátot kibasztam volna a "pillangó" közepén, ahogy többen is mondták, há nehogymá ne ...
    4. Állatok a városban. Ez sima ügy, mondta is Shiwo is meg talán más is: állatkertből gyüttek. Anélkül nehéz lett volna, mer oroszlánok nem őshonosak ott a keleti parton, de még csak a kontinensen sem. dronkZero kérdezted, hogy ki engedte ki őket? Mér? Nálunk az "Októberfesten" ki gyújtogatta fel a parkoló autókat a belvárosban? És ki dobálta be a kirakatokat? Szerintem nem kizárt, hogy anarchia-tetkós világmegváltó metál-punkok akadnak Bronxban is.

Még mindíg mondom, hogy ez nem kioktatás, kicsit megvédem csak, ennyi, de ez az én véleményem, azért hogy nehogy ne tudja Zero úgy megnézni a filmet legközelebb, hogy ne ezek a hibák jussanak eszébe.