Adam Sandler és Kevin James új vígjátéka
 • Sland
  #1
  Férj és férj
  I Now Pronounce You Chuck and Larry

  Színes amerikai vígjáték, 140 perc, 2007

  rendező: Dennis Dugan
  forgatókönyvíró: Barry Fanaro, Lew Gallo, Alexander Payne, Robert Smigel, Jim Taylor
  operatőr: Dean Semler
  producer: Michael Bostick, James D. Brubaker, Jack Giarraputo, Adam Sandler, Tom Shadyac
  vágó: Jeff Gourson

  szereplő(k):
  Adam Sandler (Chuck Ford)
  Kevin James (Larry Allensworth)
  Jessica Biel (Alex McDonough)
  Dan Aykroyd (P. Tucker)
  Steve Buscemi (Clinton Fitzer)
  Shelby Adamowsky (Tori Valentine)
  Ving Rhames (Duncan)
  Richard Chamberlain

  Tartalom:


  Chuck Ford (Adam Sandler) és Larry Allensworth (Kevin James) tűzoltók, akiket az egész örs igazi macsóként ismer és tisztel. Ők ketten nagyon jó barátok, akik mégis meglehetősen különböző életet élnek. Chuck szeret egyedül élni, míg a megözvegyült Larry minden idejét a gyerekeinek szenteli.

  Miután Larry megmenti Chuck életét egy akció során, egy elég furcsa szívességet kér haverjától. Pár kellemetlen jogi akadály miatt Larry nem nevezheti meg gyermekeit az életbiztosítása haszonélvezőiként; de egy kiskapu a rendszerben mégis lehetővé tenné ezt, ha fel tudna mutatni egy élettársat. Mivel megbízik Chuckban, megkéri, hogy vállalja a kockázatot, és fogadja el a zavarba ejtő ajánlatot. Chuck beleegyezik ebbe, és mindketten biztosak benne, hogy soha senki nem fogja megtudni az igazat.

  Aztán mikor egy akadékoskodó közszolga gyanakodni kezd, és elhatározza, hogy megvizsgálja a kapcsolatukat, a duó apró titka városszerte az érdeklődés középpontjába kerül. Így hát Chucknak és Larrynek össze kell költöznie, és egy olyan párkapcsolatot improvizálnia, ami elég egészséges és boldog, hogy mindenkit meggyőzzön az ő egymás iránt érzett szerelmükről...

  Hivatalos honlap
  Angol nyelvű előzetes
  IMDb link
  Port.hu link