Férj és férj
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Muszáj PONTOS JÉ! Nem ly... Avval-evvel nyelvtanilag ugyan úgy helyes, mint az azzal-ezzel!
Angol nyelvvel nézted?
Muszáj PONTOS JÉ! Nem ly... Avval-evvel nyelvtanilag ugyan úgy helyes, mint az azzal-ezzel!
férjek gyöngye
Én mindig is az maradok aki voltam, mert én sohasem tagadom meg a múltam

www.bartels.hu
#22: a másik jobb 😄
MY NAME IZ BOXXY!%!%% tudom hogy szeretitek, hááá
٩(̾●̮̮̃̾̃̾)۶ CefreTeam™ ๏̯͡๏﴿
Egyébként ha ez a szám tetszik akkor hallgasd meg ezt: Pilot - Magic <#nyes>#nyes>
If Everything That Has A Beginning Must Has An End
nincs értelme az életemnek Schizoid személyiségzavarom van A barátok olyanok, mint a krumplik. Ha megeszed őket, meghalnak.:(
Asus P5B, C2D E6320, Asus Radeon HD4890, 2 GB Kingmax 800 Mhz, 750 + 320 Gb Sata II MSN cím: [email protected]
amúgy a film jónak néz ki, biztos megnézem majd 😄
RPG, Photoshop, \../, `;,,;´ ,\../
Sooner or later all our games turn into Calvinball...
Az egyéniség kultuszának századát az a veszély fenyegeti, hogy nem lesznek többé igazi egyéniségei.
Okos ember hülyéskedik, hülye ember okoskodik. Ne vitatkozz idiótákkal! Lesüllyedsz a szintjükre ott meg legyőznek a rutinjukkal. Szükséges, általános jelenség.
I Now Pronounce You Chuck and Larry
Színes amerikai vígjáték, 140 perc, 2007
rendezõ: Dennis Dugan
forgatókönyvíró: Barry Fanaro, Lew Gallo, Alexander Payne, Robert Smigel, Jim Taylor
operatõr: Dean Semler
producer: Michael Bostick, James D. Brubaker, Jack Giarraputo, Adam Sandler, Tom Shadyac
vágó: Jeff Gourson
szereplõ(k):
Adam Sandler (Chuck Ford)
Kevin James (Larry Allensworth)
Jessica Biel (Alex McDonough)
Dan Aykroyd (P. Tucker)
Steve Buscemi (Clinton Fitzer)
Shelby Adamowsky (Tori Valentine)
Ving Rhames (Duncan)
Richard Chamberlain
Tartalom:
Chuck Ford (Adam Sandler) és Larry Allensworth (Kevin James) tûzoltók, akiket az egész örs igazi macsóként ismer és tisztel. Õk ketten nagyon jó barátok, akik mégis meglehetõsen különbözõ életet élnek. Chuck szeret egyedül élni, míg a megözvegyült Larry minden idejét a gyerekeinek szenteli.
Miután Larry megmenti Chuck életét egy akció során, egy elég furcsa szívességet kér haverjától. Pár kellemetlen jogi akadály miatt Larry nem nevezheti meg gyermekeit az életbiztosítása haszonélvezõiként; de egy kiskapu a rendszerben mégis lehetõvé tenné ezt, ha fel tudna mutatni egy élettársat. Mivel megbízik Chuckban, megkéri, hogy vállalja a kockázatot, és fogadja el a zavarba ejtõ ajánlatot. Chuck beleegyezik ebbe, és mindketten biztosak benne, hogy soha senki nem fogja megtudni az igazat.
Aztán mikor egy akadékoskodó közszolga gyanakodni kezd, és elhatározza, hogy megvizsgálja a kapcsolatukat, a duó apró titka városszerte az érdeklõdés középpontjába kerül. Így hát Chucknak és Larrynek össze kell költöznie, és egy olyan párkapcsolatot improvizálnia, ami elég egészséges és boldog, hogy mindenkit meggyõzzön az õ egymás iránt érzett szerelmükrõl...
Hivatalos honlap
Angol nyelvû elõzetes
IMDb link
Port.hu link