• Encore
    Ehhez az unreal motor éltetéshez hozzászólnék. Régebben úgy működtek a dolgok, hogy egy újabb játék szebb volt és egyben élethűbb is , mint az addigiak. Ma viszont két fő ágra szakadt a grafika (és néhány al ágazatra), az egyik továbbra is a minnél élethűbb grafikát próbálja elérni (crysis és társai), ám ezeknek nagy a gépigénye. A másik ágazat a konzolosok miatt jött létre (gondolom), ez ugyanis szép, csili-vili, tényleg gyönyörű grafika csak egyre messzebb van az élethűtől. Az Unreal engine 3 kifejezetten a konzolos játékokhoz lett kifejlesztve és az a véleményem, hogy ez a motor nagyon műanyag, plasztik érzetet kelt. Próbáltam a Gears of Wart, Kane Lynch-et, Assassin Creedet (max felbontásban mindet) és még párat és aláírom, hogy gyönyörű, de messze van az élethűtől és nagyon mű szaga van. Ez egyébként a legtöbb konzolos game-re igaz, amit láttam. Úgy látszik ott az számít szépnek, ami ilyen.
    Viszont vannak (főlebb az idősebb korosztályban), akiknek ez a fajta graf nem annyira jön be.

A Turokot még nem láttam, majd talán holnap megtudom nézni és egyelőre nem várok tőle semmit. Mivel több nyugisabb, lopakodós játékkal játszottam az utóbbi hónapokban így vágyom egy kis hentre. Majd pár nap múlva leírom, mit gondolok a játékról.

A másik, hogy írtad, hogy neked bejön az UT3 és azt is írtad, hogy neked nem számít a grafikat, ami ha igaz, akkor becsülendő. Ajánlom, hogy próbáld ki az Unreal Tournamentet (az elsőt, ami 99ben jött ki). Annak idején nagy csata volt a Quake3 és az UT között, én mindig is Q3as voltam és vagyok is, de ha az Unreal szériából kéne kiemelni egyet, akkor azt mondanám, hogy az első UT volt az ász. Próbáld ki, ha tényleg nem érdekel a grafika akkor annak a játéknak imádni fogod a hangulatát.