• mama2
    ÚRISTEN!! Milyen veszekedések mennek itt:S. Nem a grafikát kell nézni, hanem a játékotm higy milyen. Azt meghogy bugos patchok kijavítják és az is lehet hogy a grafikán is változtatnak. Valaki itt írta, hogy képeket, videókat nézett és eldöntötte:NÉM SZÉDI LÉ. Nem a képeken kell nézni, meg nem a videókon, hanem le kell szedni, kipróbálni, mert lehet hogy a mi monitorunkon szebb, mint képeken. Akkor valaki szidta az Unreal motort: Én nem is tudom mit mondjak... azt hogy: TE HÜLYE VAGY! Már bocs. A mostani legszebb grafikát kihozó motort szidni. Játszottál te olyan játékokkal egyátalán, ami alatt az Unreal motor fut? Rohadt szép. Ja, lehet hogy játszottál, csak minden lowon, és az úgy bűn ronda. Hát úgy persze. Amikor én is megvettem az UT3-at, és elindítottam, a grafika beállítások lowon voltak, bűn ronda volt, de így is tetszett, mert én nem a grafikát néztem mint egyesek. Tőlem egy játéknak lehet olyan grafikája, mint a QUAKE 3-nak, nem érdekel, mert én nem a grafikát nézem, min itt egyesek. Na szóval, amikor rájöttem, hogy lowon van minden az UT3-ba, felvettem a beállításokat, és gyönyörű lett!Gyönyörű!Na én csak ezt akartam mondani.