onimusha#39
sztem ennek a 3ledes dolgot kicsit túl felfújják, alapvető tény, hogy x360-nak szar a hütése, ha hülye user(USA/EU/akárhol) állítva használja mert "jajj hát nem cuki" és ezzel befedi az egyik fő szellőzőt akkor dögöljön is be a gépe :)), másik nemhiszem, hogy csak nálunk létezik a 3000huf-ért ventimod amivel a 12v is üzemelő ventit átkötik 5v 12v-re, filmet nézni nem fogsz tudni rajta, mert nem épp halk meg amennyibe a távnyomó kerül +5e-ért vettem egy kafa minden régiót viszek dvd playert :),. ez a sony meg a firmware-el majd jól megakadályozza a warez-t dolog PSP-nél már megbukott, néha okozott 2-3 hónap fennakadást többet nem, multi részét nemtom mennyire befolyásolja x-nél is megy a LIVE a flash-elt firmware-s gépeknél szal sztem az is átmeneti kérdés, ha meg nem akkor meg mérlegelni kell játék 18000huf-ért/multi vagy semmi multi/olcsób game-ek BL lemezek ára úgyis csökkeni fog,a játékkínálat meg úgyis nőni fog, x360nál is kb. 1 évvel launch után kezdek csorgadozni a jobb gameok. de a témához visszatérve EU-ba lesz csökkenés ? most kb. olyan 140e-ért lehet hozzájutni szerintetek hó vége elött látni fogjuk bárhol is 120e körül ? van ennek olyan jelentősége, hogy -20e miatt itthon többen fogják venni ? szerintem nem nagyon, BL filmet alig kapni itthon(na meg mennyiért), húzócímek sincsenek, meg fullHD 1080p-s tv-k még mindig nem nagyon kapni 500k alatt, tavaly vettem egy sima LG 82cm HDTV-t amin tv-t nem nagyon nézek, filmet se igazan :) hanem x360, sztem a 720p is elég, csak ha ugye PS3nál legtöbb game 1080p nativba készül és képbejön a leskálázunk dolog akkor az rondább mintha ugyanazt 720p-ben nyomták volna ki eleve, legalábbis 576-os hdtv-s mizérizás cikksorozatból ezt szűrtem ki, ha nem jól jött le akkor fejbe lehet vágni :)