Pride - melegfelvonulás
  • Mirk
    elkezdtem olvasni a topikot de már a második oldalt is nehezen bírtam... hihetetlen hogy ennyi besötétedett agyú ember tud hülyeségeket fröcsögni oldalakon keresztül.
    ezek a gyöngyszemek: buzi hatalomátvétel, heteroadó(ez a kedvencem),a két véglet amit már lala is leírt a buzi és a kopasz. Tényleg ezt tartom a legfontosabbnak mert azt veszem észre hogy sokan itt úgy gondolkodnak(ez egy erős túlzás) hogy ha valaki esetleg véletlen nem épp az ő álláspontján van akkor már át is esett a ló túloldalára. Például ha valaki azt mondja hogy ő nem dobálta volna meg a buzikat akkor az illető is nyilvánvalóan meleg és még ott is volt a felvonuláson. Ilyen alacsony i.q.-val nem is értem hogy regisztrálhat ide vki?? Hogy tudja kezelni az odlalt? Ilyen nincs! Senki sem lehet ien.. ien buta... hihetetlen.
    Én nem állok senki pártján és a felvonulásnak sem örülök: ha valaki homokos hát legyen az - otthon. Én se tartok felvonulást csak mert kék a szemem, és nem is próbálom honfitársaimat a kék színű szemekre rábeszélni.
    Politikát magyarságot meg ieneket belekeverni hát.. trendi úgy látom! minden a kormány miatt van persze! multkor is kiesett a kezemből a vajaskenyér, hát egyből mondtam is a k**va életbe már ezzel a kormánnyal. legszívesebben kimentem volna énis tojásdobálás közben vesszen gyurcsányt kiabálni az anyukákkal meg a nyugdíjas nénikkel. még egyszer gyomorroontást kapok tuti előveszem az árpádos lobogót, nyilván a kormány tehet arról is.
    szóval lol.
    nevetséges ahogy a sok vérpista fröcsög, egyik kezével hülyeségeket gépel, másikkal tojásokat dobál, közben gyurcsányt szídja és a nadrágjába meg magyar zászló van tűzve.
    jajj nekem. lehet hogy ezt a magyar zászlós dolgot nem kellett volna felhoznom. mingyárt jön 10 hsz arról hogy ma magyarországon nem divat magyarnak lenni.
    ja és nyilván meleg vagyok mrt nem szóltam be a tnagás férfiaknak pesten