• psishock
    "Ember! Ezt nem tudom hogyan szoroztad ki a Heroes-al kapcsolatban, meg a párhuzamot a néggyel ahol "kisebb egységszámú" csapatokról beszélsz. Szerencsére ha már játszottál a Heroes-al akkor észrevehetted, hogy tökmindegy hány ezer egyedből áll egy csapat, az csak 1 karakter a "sakktáblán""

Hmm, ha régebben még nem említettem akkor most megteszem, mind1ik heroes részt többször is lejátszottam az 5. en kívül, de ha visszaemlékezek a legtöbb időt hot-seat ban töltöttem a haverokkal (akkor még össze tudtuk hangolni több óra hosszára 1mást, kevesebb volt a kötelezettség stb). Ezeknek köszönhetően viszont teljesen tisztában vagyok minden szabállyal és mûködési elvel, ami a sorozatban fellelhető :). Az sok ezres egységszámot az RTS-eknél hoztam fel, a párhuzamot, azaz amiért egyáltalán megemlítettem a dolgot a lentiekben már megmagyaráztam. Mindezek után viszont azt biztosan ki tudom jelenteni, hogy ha teljesen ki szeretnéd finomítani a taktikád, akkor dobd a gép-elleneket, és cseréld emberre őket. Azok természetüknél fogva boldogan szivatják egymást, még élvezik is ^_^, és biztosan nem hagynak téged sem unatkozni. A gép egy idő után (több, kevesebb, teljesen embertől függ) kiszámítható lesz, utána szinte egyáltalán nem kihívás, csak a "klísét" kell követni és biztos a győzelem. Az ember rettentő kreatív tud lenni, akár szivatás szempontjából is. ^_^ (talán minden gammára érthető)