Heroes V: Tribes of the East
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Még csak most kezdtem a játékot (az alapjátékot) de már most elakadtam! Az elsõ szint 5. küldetésén nem tom hogy lehet az ellenséges vár elõtti kaput elfoglalni, mert mindig fejlõdnek és nagyon erõsek. (A várat már elfoglaltam, mert odavarázsoltam magam). És hol lehet beszélni és találkozni Nikolay seregével???? Inkább ez a lényegesebb dolog, mert a céloknál igazából ez a lényeg, hogy küldjem oda Cedric-et!
Segítsetek!
Elõre is kösz
ezt írja ki amikor elinditom!!
vki pls segítsen
Privi.hu Rulez!
C2D E8400 ~4.4ghz+GeminII / P5B Deluxe / 2*2Gb Kingmax DDR2-1066 / Powercolor ATI 4890 / Acer AL1916W / 400+320GB Samsung / G15 / Razer D.Back / Creative Audigy 2
Hmm, ha régebben még nem említettem akkor most megteszem, mind1ik heroes részt többször is lejátszottam az 5. en kívül, de ha visszaemlékezek a legtöbb idôt hot-seat ban töltöttem a haverokkal (akkor még össze tudtuk hangolni több óra hosszára 1mást, kevesebb volt a kötelezettség stb). Ezeknek köszönhetôen viszont teljesen tisztában vagyok minden szabállyal és mûködési elvel, ami a sorozatban fellelhetô 😊. Az sok ezres egységszámot az RTS-eknél hoztam fel, a párhuzamot, azaz amiért egyáltalán megemlítettem a dolgot a lentiekben már megmagyaráztam. Mindezek után viszont azt biztosan ki tudom jelenteni, hogy ha teljesen ki szeretnéd finomítani a taktikád, akkor dobd a gép-elleneket, és cseréld emberre ôket. Azok természetüknél fogva boldogan szivatják egymást, még élvezik is ^_^, és biztosan nem hagynak téged sem unatkozni. A gép egy idô után (több, kevesebb, teljesen embertôl függ) kiszámítható lesz, utána szinte egyáltalán nem kihívás, csak a "klísét" kell követni és biztos a gyôzelem. Az ember rettentô kreatív tud lenni, akár szivatás szempontjából is. ^_^ (talán minden gammára érthetô)
C2D E8400 ~4.4ghz+GeminII / P5B Deluxe / 2*2Gb Kingmax DDR2-1066 / Powercolor ATI 4890 / Acer AL1916W / 400+320GB Samsung / G15 / Razer D.Back / Creative Audigy 2
Heroes 4 meg egyszerüen szar volt.
Ember! Ezt nem tudom hogyan szoroztad ki a Heroes-al kapcsolatban, meg a párhuzamot a néggyel ahol "kisebb egységszámú" csapatokról beszélsz. Szerencsére ha már játszottál a Heroes-al akkor észrevehetted, hogy tökmindegy hány ezer egyedbõl áll egy csapat, az csak 1 karakter a "sakktáblán"
A 4 szerintem ultra szar volt, a sorozat meggyalázása. A 3 zsenialitása a szuperül átgondoltan felépített pályákban és sztoriban (is) volt. A 4-ben olyan összedobott röhelyes pályák voltak, hogy sírtam játék közben...
Az 5-ben iszonyatosan ki lehet finomítani a taktikát, nagyon is egyedire sikerültek a fajok, mindegyikkel kicsit máshogy kell játszani, (csak ugye ahoz hogy ez kiderüljön, max nehézségen kell nekiesni a gépnek) illetve újra jó sztori és szép pályák vannak. Várom ezt a kieget is!
RIP www.memod.co.uk RIP || Darkmod http://www.thedarkmod.com/
\"Schnaps im Kopf, du holde Braut Steck Bratwurst in dein Sauerkraut\"
Ne keverd össze a személyiségemet a viselkedésemmel. A személyiségem én vagyok. A viselkedésem meg attól függ, hogy te ki vagy.
Nekem az 5 nagyon bejött, jó munkát végeztek az orosz fiúk. Visszatértek a 3 zseniális nyomvonalához és pár remek apról változtatást tettek a játékba, amitõl másképpen kell gondolkodni bizonyos szituációkban.