eltűnik a régi haveri társaság, elfogynak az összejövetelek, beköszönt a magány
  • soulhunter
    tjátok, engem inkább az enged arra,h szánalmat érezzek irántatok,h ha nem is a szoba létrehozoja, de 1 idegen (aki én lennék jelen esetben) arra kér titeket,h ne offoljátok meg szpemmeljétek szét a témát, de erre se reagáltok...

félre ne értsetek, nem a 15 perc hirnevem kell, mert az már megvolt ebben a topicban ...
    de...
    tényleg lusták lennétek priviben irogatni 1másnak?

- akit érdekel a WoW, az huzzon a WoW összes akárhány hányadék topicjába!!!
    - akit a wow érdekel, az meg nézzen utána!!! (erre valók a netes értelmező szótárak, v mi a szöszök)

ti tényleg nem veszitek észre, h netán mondjuk esetlegesen engem tényleg érdekel,h miért más, ha van az embernek 1 tesoja???
    nekem nincs... és???
    most muszáj az én informácio iránti éhségem elrontani mindenféle ide nem illő hülyeséggel, ami(k)nek MÁR (évek óta) meg van a maga topicja???

a WoW is már min. 2 éves vacakság...
    a wow meg... amióta bábel tornya összedölt... (szal max becsült idő, mivel konkrét időszámítási feljegyzés nincs)

de kérdem én:
    ENGEM (és akár nagyon nagyon sok hozzám hasonló) INFORMÁCIÓ-éhes embert milyen jogon fosztotok meg az informálódástól???

én pl. kivi lettem vna a tesós-variációra, de teleszemeteltétek mindenféle hülyeséggel a WoW-ról és a "wow"-ról...

de ha az illető ugy látja, h esetleg megéri visszanézni, és azt látja,h rohadtul másról szol a téma, akkor mizu?
    az illető nem válaszol, mert nem veszi észre az én érdeklődő hsz-em...

i2k: ugye téged is idegesitett, amikor a magyarositás (v mifene) topicban minden másrol volt téma, csak arról nem, ami téged is érintett / érdekelt???

ezen gondolkodj el légyszives...
    (igen, igen, olvastam pár "honositásos ajánlásodról: pl. deusEx2 - ha jól emléxem, benne vtál, ha nem, akkor bocsi, keverlek 1 nagymenővel) :P

szal szeretnék megkérni minden hozzászólót (mégha ezzel meg is hal a topic),h legyenek oly szivesek, és KIVÉTELESEN ne szemeteljék tele a topicot mindenféle szomagyarázattal, ami neten is elérhető, meg ne fikázódjanak, és etc etc...

köszönettel:
    perme :)