eltűnik a régi haveri társaság, elfogynak az összejövetelek, beköszönt a magány
-
nincs Facebookod..!?
Még nekem is van...
"Szóval úgy 18 éves koromig úgymond vasfegyelem volt otthon az is gáz volt, ha egyedül elmentem bárhová így maradt a sok bezártság."
ez nem a te hibád, hanem anyádé! Ne agyalj a családodon se. A depresszív gondolatok kialakulása, az magából a gondolkodásból fakad. Az érzelmi kérdések nem logikai kérdések, így fölösleges a múltbéli tapasztalatokat érzéseket felhozni. Aztán jön az önsajnálat... hogy senki se segít, egyedül vagy, neked nehezebb, mint másnak stb.
Kezd, amit más is csinál: ne nézz TV és Interneten semmi fost. Mióta Kurucon nem vagyok és 1-2 dolog még megváltozott, sokkal jobb minden.
Ez a "bűnőző életmódot élt" meg nem tudom mit jelent, de a bűnözőknek (átlagos) egocentrikus az énjük, így felszabadultabbak lesznek minden élethelyzetben.
Ha érzed, hogy nagyon befordulsz kezdj gyógyszert szedni, vagy valamit "lázadni" és nőni fog az egód!
Az meg, hogy nem bocsátasz meg az régi osztálytársadnak értékelendő, de ha nem lépsz fölösleges agyalni a lépésen mikéntjén. Majd ha úgy érzed lépni tudsz, akkor ráérsz agyalni, hogy lépj.