eltűnik a régi haveri társaság, elfogynak az összejövetelek, beköszönt a magány
  • Willenbrock
    A magány ellen társaságot kell keresni,csak ha kiesett az ember minden korábbi társaságából-ahogy én pl. akkor 30 körül már nem könnyű újat találni.Legtöbben munkahelyi kollegákkal szoktak összeverődni és úgy eljárni bulizni.Nálam ez nem működne mert más korosztályba tartozok mint a többség,aki meg korombeli azoknak eleve kialakult köreik vannak,nem szeretném senkire rátukmálni magam és egyébként sem hiszem hogy az ő bulijuk nekem is buli lenne.Alapból sosem voltam igazán mulatós típus,még részegen is általában visszafogott és szemlélődő vagyok.A tánc sosem töltött el örömmel inkább kötelező formaságnak éreztem ami csupán az ismerkedés egyik-szinte kötelező és megkerülhetetlen-kelléke.Múltkor megtaláltam a 6 éves kori védőnői jellemzésemet,hát már abban is olyat írtak hogy visszahúzódó,nehezen barátkozó de az iskolát már várja és vannak új barátai.Én a gyakori magányosságomat sajátos pszichikai alkatomnak tudom be amin úgysem tudnék változtatni.Introvertált kudarckerülő személyiség vagyok,a jelek szerint gyerekkorom óta.Őszintén szólva azt hiszem a hideg anya-gyermek kapcsolat adta meg gyerekkorban a kezdő lökést egy-talán amúgy sem kellően erős idegrendszer számára.