eltűnik a régi haveri társaság, elfogynak az összejövetelek, beköszönt a magány
-
Hmm. Nos részemről az elmagányosodás főként nőkre vonatkozik, ill csajozásra. Leírnám ha nem gond. 21 éves férfi vagyok , igazából talán az átlagnál picivel jobb kinézettel, de sajna e miatt már levegőnek néznek. M1. A lényeg hogy most nincs barátnőm, és eléggé úgy fest hogy nem is lesz ha a helyzet marad: A pécsi Művkarra járok, kevesen vagyunk, a legtöbb csaj aki nekem bejön vagy foglalt, vagy levegőnek néz (egyébként sok más helyen is ez a helyzet:D). Más karok rendezvényeire kevé szabadidő, kedv és pénz hiányában nem járok, vonaton kevésszer utazok egy hónapban, valamint az állandó arcok is v miníg mással, vagy nem is látom őket, esetleg lekopnak mire hazaérek (Szolnok, 7és fél óra:D)...Diszkó nem igazán az én világom, mrg nem hiszem h a legmegfelelőbb ha józan nem egyéjszakást keres az ember, ahova minden este járunk, az meg egy kúltúrált ugyan, de kocsdma, ráadásul ribancok tárháza akik 10 csaj-2fasz(i) összeállításban jönnek. Otthon nem ismerek már senkit, 2 nap múlva vissza pécsre...Szóval meg vagyok lőve. Új csajokat megimsernem vajmi kevés esélyem van, más lehetőség pedig nincs. Kb ennyi. Szerencsére haverokkal, barátokkal semmi gond, de azért egy nő nem volna roszz...