eltűnik a régi haveri társaság, elfogynak az összejövetelek, beköszönt a magány
  • browing
    Heló.
    Leírok valamit ide ha nem gond, legalább valakiknek elmondhatom a problémám úgyis ha nem ismernek és Én se őket.Na szóval végzős vagyok egy gimiben és a saját elzárkózásom és félénkségem (inkább beszariság) és a bunkóságom ( ami egy fajta védekezés volt számomra velük szemben, tudom bután hangzok de féltem, nem csak tőlük hanem minden embertől ) miatt alakultak ki nélkülem a klikkek bár annyi szerencsém volt, hogy 3 embert már korábbról ismertem így nem szeparálódtam el teljesen az osztály közösségtől. Most kb. azon a szintem vagyok, hogy vannak a klikkek (bár szinte az egész osztály olyan mint egy nagy klikkesedés, mindenki jóban van mindenkivel) Én meg szinte mindegyikhez épp annyira tartozok, hogy sulin kívül még épp nem tartják velem a kapcsolatot, sajnos. Akiket régebbről ismerek azok sem :( és magányos vagyok... sajnos már kialakult egy kis kép a fejükben amiben Én nem tartozom és amibe nagyon nehéz lenne bele kerülni hiába fejlődött a személyiségem jó irányba.
    És mostan jött el az a pillanat bennem,hogy ez már nem egyedüllét hanem magány.