eltűnik a régi haveri társaság, elfogynak az összejövetelek, beköszönt a magány
  • lord nihilus
    az elmagányosodással kapcsban szeretnék írni, részben kapcsolódik hozzá

Már régóta zajlik bennem a dolog, szeretnék párkapcsolatot, ám ahol élek elég gáz külső szemmel nézve (barátaim házához képest például), velünk él a bátyám aki már régen érett arra h elhagyja a fészket de nem teszi, és sajnos a szüleim sem a régiek már (egyre nagyobbak a gondok), néha feszült légkör és ennek nem szivesen tennék ki senkit, aki számomra sokat jelent. Éppen ezért tartózkodom a kapcsolatoktól egy ideje. Aminap pont lemondtam egy szép lányról emiatt, mert ő máshol lakik és az lenne jó neki ha ide tudna jönni alkalom adtán. Ahol tanulok és albérletben élek az a hely maga a tökély ám messze van, és ott nem adódnak lehetőségek egy szerelemre (már négy éve szinte semmi). Félek, hogy mire lediplomázok és a magam lábára állok, kiégek, beforgok, nem marad bennem semmi tartás, amúgy se tudok jól ismerkedni, ha magam vagyok csak.
    Nem tudom, hogy csak én vagyok ennyire hülye vagy a sors tép állandóan, és kevés jó dolog mellett sok csalódás ér. Köszönöm hogy ezt kiírhattam magamból.