eltűnik a régi haveri társaság, elfogynak az összejövetelek, beköszönt a magány
  • at16
    nálam az a gond hogy ha látom hogy haverjaim ott vannak a buliba akkor néha nem tudok önmagam lenni.
    még ha van pia is bennem, egyszerüen nemtudok ellazulni.
    ugyanez van autóvezetés közben. ha egyedül vagyok a kocsiban tök jól érzem magam, szabad vagyok.
    ha ül mellettem valaki akkor görcsösebb vagyok. azon görcsölök hogy szépen vezessek... tudom elég hülyeség de valamiért igy van.

buliba meg egyszerüen nem megy a tánc. valahogy nincs kedvem, mert nemtudok, nincs ritmusérzékem. csak bólogatni szoktam.

ja meg ha tömegben vagyok akkor olyan érzésem van mintha mindenki engem figyelne, minden mozdulataimat figyelné, és ezért eléggé zavarba vagyok olyankor. ezt se tudom hogy miért van :S
    mindíg mondogatom magamba hogy : Nincs gond, nyugi van, nem figyel senki se" - néha bejön néha nem.

ja meg ha ismeretlen társaságba keveredek ott is mindíg azt érzem hogy a hátam mögött beszélnek rólam.(hogy hogy nézek ki meg ilyenek) -pedig nem vagyok egy elbaszott ember megmondja mindenki, + én sem tartom magam annak. -a végén meg kiderül hogy nem is rólam beszéltek

kicsit zárkózottabb vagyok, vagy én nem is tudom mi baj van.
    lehet az a gond: hogy nincs egy IGAZ barátom akivel komolyabban tudnék beszélni akármilyen témáról,problémáról.
    barátaim vannak persze...

segitsetek