• menetrend
    :) gyerekek, gyerekek :)

ez egy játék, nem kötelező megvenni, mellesleg a graikát vissza lehet venni és akkor elfut a gyengébb gépeken is. Plusz nem 10 éves géppel kell nekiindulni. Akinek tetszik és élvezi ha jól néz ki valami az megveszi a new masinát aki meg kibírja low graffal azt nem érdekli nagyon a dolog csak fusson a gépén.

A történet meg szerintem elfogadható, nagy háborúknak minek komoly sztoriszál?
    CCCP vs USA stratégia nem nagyon van tudtommal. Red Alert az jó volt de annak más a lényege nem a hidegháború.... Nameg ez a hős usa köcsög szovjet dolog is érdekes. Hogy lerágott csont. Nemtom WW2 game kicsit több van és abban folyton szegény németeket szivatják az amerikaiak. Mert nem mindenki náci, és nem mindenki fanatikusan le akarta zúzni a világot. Sokan csak parancsot teljesítettek, és vagy ők vagy az "ellenségük" akinél esetleg ugyanez volt a helyzet (orosz vs német a keleti fronton) Kérem ez egy játék élvezni kell.

Ha meg én egy hatalmas állam vezetője lennék és egy volt ellenség felajánlaná hogy hozzá telepítsem a rakétavédelmem, és ez a volt ellenség most barátkozik és gazdaságilag is fejlettebb már, hát elgondolkodnék hogy lehet máshova is rakni és akkor őt is figyelhetném. Mert tegyük fel gondol egyet és a rakéta állásokat elfoglalja (elvégre a saját országában vannak nem lenne nehéz) a védelemnek sanyi nekik meg hopp let védelmük is. Ez amit írtam erről az persze hülyeség de valljuk be lehet benne igazság. Monnyuk sztem előbb az oroszok mint idióta usa.

Visszatérve egy előbbihez a Szovjetunio 16 éve volt a második világháború meg kb 60. Ez az oroszos kicsit aktuálisabb akárhogy nézem.

Támogatom a Time Squere felszántását célzó ötletet :D Szivesen szaladgálnék a szovjetekkel a Fehérház kertjében is:P

Aki fegyvert fog és lelő egy fél iskolát vagy ámokfutást rendez az akkor is megcsinálná ha nincs GTA meg Manhunt. Nem kell fegyver és akkor nem lesz mivel randalíroznia.

Griphons: perverz vagyok akkor. Szeretem az ilyen stratégiákat. Addig örülj amíg csak a gépen jáccák az emberek. Szerintem sokkal szarabb a valóságban lévő ilyen háború. Nem kívánom vegyél részt benne.