World in Conflict - mert léteznek szép RTS-ek is
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
<#banplz>#banplz>
Mondd, hogy nincs igazam :P http://www.hackthat.net/df/ddos/61410/index.hack
MSI PRO Z690-P Pro DDR4/ i7 - 12700k 3700@5000/ NZXT KRAKEN X62 /32Gb G.skill DDR4-4000Mhz /Inno 3D RTX 3070 Ichill X4 /Samsung 980 pro 1TB/
Arra fel kell készülni, hogy kraftos gép kell alá, viszont akkor zseniálisan gyönyörû
Mikor ledobták az egyik gaméban a kínaiak az atombombát, akkor egyrészt tudtuk hogy game over nekünk, mielõtt kiírta volna, de mindenki azonnal megállt és gondolom egyszerre fordultunk a gombafelhõ felé 😊
Igaz még mindenki kicsit noob, legalábbis tegnap release után pár órával az volt a tapasztalat. Klánonak kedvez majd a game, mert a PuG-ok nem tudnak együtt dolgozni, például sosem akar senki gyalogságot választani... aaahh ez szerintem ütni fog nagyon. jövõ pénteken csekkoljátok a cikket 😊
Amiben meg unlimited ammo van ott meg mind1 mert nem valószínü hogy a tankok/emberek megérik a lõszerkészlet elfogyását 😄
Én a Falcon 4.0 utódaival gyárotm és számtalan valós és hipotetikus konfliktus van benne, de még soha senki nem tiltakozott és gyártott összeesküvés elméleteket vele kapcsolatban. Fölnõhetne már a sok idióta vagy gondolkozhatna legalább minimálisan... A Falconban nekem is a '80-as évek jönnek be a lejobban, mert nagyon jó sziumlácót lehet ezzel összehozni.
A történelem nagy tragédiája, hogy az Aurora helyett a Titanic süllyedt el. (Meg az, hogy a világot elárasztották a konteóhív?k...) i5-2400S 2.5GHz, HD7850 2GB, 8 GB RAM
ez egy játék, nem kötelezõ megvenni, mellesleg a graikát vissza lehet venni és akkor elfut a gyengébb gépeken is. Plusz nem 10 éves géppel kell nekiindulni. Akinek tetszik és élvezi ha jól néz ki valami az megveszi a new masinát aki meg kibírja low graffal azt nem érdekli nagyon a dolog csak fusson a gépén.
A történet meg szerintem elfogadható, nagy háborúknak minek komoly sztoriszál?
CCCP vs USA stratégia nem nagyon van tudtommal. Red Alert az jó volt de annak más a lényege nem a hidegháború.... Nameg ez a hõs usa köcsög szovjet dolog is érdekes. Hogy lerágott csont. Nemtom WW2 game kicsit több van és abban folyton szegény németeket szivatják az amerikaiak. Mert nem mindenki náci, és nem mindenki fanatikusan le akarta zúzni a világot. Sokan csak parancsot teljesítettek, és vagy õk vagy az "ellenségük" akinél esetleg ugyanez volt a helyzet (orosz vs német a keleti fronton) Kérem ez egy játék élvezni kell.
Ha meg én egy hatalmas állam vezetõje lennék és egy volt ellenség felajánlaná hogy hozzá telepítsem a rakétavédelmem, és ez a volt ellenség most barátkozik és gazdaságilag is fejlettebb már, hát elgondolkodnék hogy lehet máshova is rakni és akkor õt is figyelhetném. Mert tegyük fel gondol egyet és a rakéta állásokat elfoglalja (elvégre a saját országában vannak nem lenne nehéz) a védelemnek sanyi nekik meg hopp let védelmük is. Ez amit írtam errõl az persze hülyeség de valljuk be lehet benne igazság. Monnyuk sztem elõbb az oroszok mint idióta usa.
Visszatérve egy elõbbihez a Szovjetunio 16 éve volt a második világháború meg kb 60. Ez az oroszos kicsit aktuálisabb akárhogy nézem.
Támogatom a Time Squere felszántását célzó ötletet 😄 Szivesen szaladgálnék a szovjetekkel a Fehérház kertjében is😛
Aki fegyvert fog és lelõ egy fél iskolát vagy ámokfutást rendez az akkor is megcsinálná ha nincs GTA meg Manhunt. Nem kell fegyver és akkor nem lesz mivel randalíroznia.
Griphons: perverz vagyok akkor. Szeretem az ilyen stratégiákat. Addig örülj amíg csak a gépen jáccák az emberek. Szerintem sokkal szarabb a valóságban lévõ ilyen háború. Nem kívánom vegyél részt benne.
Számunkra nincs tavasz. Csupán a szél az, mi frissen fúj a vihar előtt.
Számunkra nincs tavasz. Csupán a szél az, mi frissen fúj a vihar előtt.
A játék maga a 80-as években játszódik. Bõven a hidegháborúban még. Rádadásul 85-ben elég fagyos is volt a viszony valójában is. Én ezt egyátalán nem érzem unalmas témának. Lehet, hogy az én szegénységi bizonyítványom, de nem tudom kapásból sorolni azokat a játékokat, amik ebbe a történelmi korba vannak. Második VH-t annál inkább. Azt én mondjuk sajnálom, hogy nem lehet szovjet csapatokkal harcolni a kampányban.
"azt csiripelik, hogy egy harmadik frakció is komoly szerephez jut."
Most akkor már tudom miért vannak lovag keresztes jármûvek a játék képein. 😊
Számomra egy RTS legyen csak 2D-s, a grafika úgy is csak alkalmi játékosoknak annyira fontos, de a 2D-sek játszhatósága rengeteg szempontból jobb mint a ma divatos 3D-nek, ilyen szempontból a 2D szerintem visszalépés.
Nagyon szep kepek.
(Igaz, ennek se sok alapja volt, de legalább magyarul van).
De a király kisasszony kontra sárkányt sem nagyon élvezted mert az is a tömény erõszakról szólt.....
Ilyen megközelítéssel ki se lépj otthonról mert minden negatívumként fog érni.
Ez elég fura megközelítés! 😄 Bocs de ezen csak nevetni tudok! Hahaha
Miért vetítené elõre?? Egy játék az játék. És akár a ruszkikkal is megtámadható Kína. Ennyi erõvel a GTA is elõrevetíti, hogy a kölök szétlövi a sulit! De az sem azért lövi szét, hanem mert olcsón illegális fegyverhez jut, és elmegy vele vakerni, mert még nem fogja fel a dolog súlyosságát. És ha már ott van, miért ne lõjjön le pár embert akit útál. Az a baj, hogy sokan túl nagy jelentõséget fordítanak egy játéknak, és aki igazán dönt egy háborúról, az meg azt sem tudja mi az, hogy RTS.
Vigasztaljon az a tudat ,hogy ez nem fog megváltozni addig pedig örüljünk ,hogy készülnek ilyen játékok .
Nem a programozók hibája ,hogy nyugatabra fél hó munkával van meg a jó vas az eféle gammákkal. Ott ez nem érdekes annyira....
Az integrált pluralista szocializmusban az alternatív demokrácia objektív frekventáltsága stagnált. mikloss... Hagyomány és minőség 1989 óta.
Hozod a formádat...
Idióta...
szerintem meg perverz dolog háborús játékokat csinálni és játszani. az ilyen végletes realizmus - jövõelõrevetítés - nekem elég gyomorfelkavaró, még akkor is ha a játékban megnézhetem a legszebb virtuális naplementét...
"I am a leaf in the wind! Watch how i soar..." Wash from Serenity
(legalábbis pont úgy néz ki, ahogy elvárható a mai technikától)