• enginer
    Eredetileg erre válaszoltam:
    "A levelek _fogadását_ ha jól láttam nem befolyásolja ez a változtatás, csak a küldést."

"Egyébként én is próbálkoztam egy időben saját SMTP szerverrel, de mivel a mail domainje nem egyezik a küldő domainnel és a küldő domain ráadásul valszeg dinamikus rangeként van bent, a legtöbb spam szűrő megfogja."

Elég régóta ezt használom, mert a vodafonenak nem volt SMTP szolgáltatása, freeweb meg csak a saját tartományába enged küldeni.
    Megszoktam, mert jó.
    Axeleros időszakban, amikor leüllt az rendszerük argosofttal megkapták a leveleimet, csak én nem kaptam meg a választ. :))
    Aztán raktak Ők is fel saját SMTP szervert és ment minden pöpecül. :)

Nincs gondom semmiféle spam szűrőkkel, bárhová tudok küldeni, t-online is csak 2-3 hete nem veszi át a leveleimet.

"Ami a hibaüzenetet illeti, valamiért a levelezőszervered nem küldi rendesen a from mezőt. Hasznos lenne látni egy logot nem csak az eseményekről hanem a kiküldött információkról."

Valóban másképpen küldi (megnéztem).
    Nem is gond, mert a szolgáltatóm SMTP szerverén keresztül küldve elmennek a leveleim, és csak azért írtam, hogy befelé is van szűrés nem csak kifelé.
    Meg is értem, mert az ilyen programokkal soxor próbálkoznak kívülről emilt küldeni.
    Látom a logban a próbálkozásokat. :)