• Gerygrey
    Es persze az iPhone sokkal kisebb, mint ezek a nagytudasu PDA-k.
    Tudásban, főleg.

- a word, excel, ppt, pdf doksik olvashatok, meghozza az iPhone-hoz melto modon eredeti formatumban, pont ugy nez minden ki, mint a PC monitorjan es a megjelenitesi sebesseg is ugyanaz
    Viszont nem szerkeszthetőek. Nekem a PDA-n sokszor jól jött, hogy kéznél van Word és Excel, de nem azért mert nézegethettem táblázatokat, hanem mert létrehozhattam, szerkeszthettem.

Mondom, amig nem veszed a kezedbe es hasznalod, addig nem erted, hogy mirol beszelek. Nekem is volt PDA-m es okostelefonom egy csomo hasonlo funkcioval, de megsem hasznaltam oket, mert annyira benan voltak megvalositva es annyira fajdalmasan lassu volt a szoftver
    Nem a PDA tehet arról, hogy rossz modellt választottál. Nekem is volt bugos, nyögvenyelősen működő okostelóm (Nokia 3650) és most van egy, még csak nem is csúcskategóriás PDA-telefonm (42-ért vettem használtan 2 gigás kártyával), ami viszont mindent tud ami nekem kell, gyors, és szép is.

flash-en es a web 2.0-s eszkozokon keresztul gyakolatilag barmilyen szoftver megirhato ra.
    Azért egy webfelületű akármi sosem lesz olyan, mint egy kimondottan az eszközre írt szoftver. Hasonlítsd össze a weben játszható flash-es játékokat az asztali windowsos felhozatallal...

a Quicktime barmilyen videot atkonvertal MPEG4-be
    Külön pénzért persze. És konvertáljam át, utána még szarakodjak iTunes-szal hogy a telóra kerüljön, ahelyett hogy bedobom a memóriakártyát az olvasóba, és total commanderrel kb 3-4 perc alatt rámásolom a teljes, 700 megás divx-et, amit a PDA-m röccenésmentesen le is játszik.

Az a baj, hogy az iPhone mindentudó csodagépként van emlegetve. Abban a kategóriában, ahova a RAZR V3 is tartozik (alapfunkciókat tudó, dizájnos telefon) egyértelműen az iPhone a nyerő. Az okostelefonokhoz képest a tudása elég gyenge, egy PDA-hoz hasonlítva pedig elvérzik. Szóval önmagában semmi baj az iPhone-al, csak ne akarjuk már egy PDA-hoz hasonlítani, mert nem az, ez olyan mint gyorsulási versenyt rendezni egy motor és egy bicikli között. A bringának is megvan a maga feelingje meg a mocinak is, és bár hasonlóan néznek ki, mindkettővel közlekedni lehet és mindkettőnek két kereke van, de teljesen különböző koncepció a kettő, értelmetlen összehasonlítani.

A törhetetlenséghez pedig:
    iPhone, fejmagassából leejtve