igen, az iPhone-nal kapcsolatban mindenképpen erényként lehet felhozni ezt az "érintőképernyős telefon ceruza nélkül, csak tapicskolással" koncepciót, illetve konkrét technikai megoldásként a multi-touchot...
...de ez így ebben a formában sztem még mindig csak egy túlhájpolt kiforratlan vacak, konkrétan:
- word, excel doksik támogatásának hiánya
- outlook támogatásának hiánya (egy ilyen kategóriájú telefonnál sztem ez a legsúlyosabb)
- 3g hiánya (bár ahogy írod kinnt amerikában ez mégse olyan súlyos gond, de azért ennyiért ez is alap lenne)
- játékok hiánya
- és ami talán a legsúlyosabb, az, hogy lehet hogy egy csodálatos ékszerdoboz, de az apple ezt gondosan lelakatolta, vagyis soha az életbe nem fog versenyezni a sanyi erikszon pxxx széria symbian uiqjára, illetve win ce-re írt milliónyi 3rd party fejlesztő által biztosított szoftverellátotsággal
p910emen divxeket játszok le magyar felirattal, ebookokat olvasok egy kiforrott szoftverrel, a telefonkönyvvel együttműködő térképprogit használok gps-el, több száz játék közül válogathatok (stratégia, fps, meg minden anyámkínja :)), havi költségeket tudok elszámolni-nyilvántartani specifikus progikkal, etc, etc...
ezekután nekem iszonyat nagy parasztvakításnak tűnik az ájfón, aminek négyszeres az ára az én telefonom jelenlegi értékének :)
oké, szép animáltak a menük, dejó :D
viszont azért remélem a multi-touchra rákap a többi telefongyártó is :)