• hdo
    13 éve anyanyelvi szinten beszélek németül is, és nem 3 évesen álltam neki képregényeket olvasni, tehát nem, nem a kizárólag magyar kiadásúakra gondoltam. Amit itt kiadtak azt magyarul lapozgattam, amit nem azt /keresztanyám jóvoltából aki rengeteget utazgat külföldre/ vagy németül, vagy amit németül se adtak ki, azt szintén németországban be lehetett szerezni angolul. Viszont nem tudom hogy a spoiler tag-emet olvastad-e. Nem csak az húzott fel hogy nem évmilliókkal ezelőtt zuhantak le ésatöbbi ... hanem az egész film sztorija
    SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!
    többek között az hogy már jóformán az egész film önmagát parodizálja "Ez az én kis csendes helyem ... KUSS MAMA!!! nameg az a mobiltelefon-kockaenergia-bemutató a mini golyószóróval meg a rakétákkal/ ... igen nehéz úgy érvelni hogy az ember ne mondjon konkrét példát
    a kivitelezés minősége, és folytathatnám .... egy tipikus agyatlan inkonzisztens, teljesen logikátlan amerikai tinifilm, telipakolva még több agyatlan akcióval /őszintén szólva nem tudtam eldönteni hogy mi a lényeg, egymás ellen harcolni, vagy lebontani egy fél várost, és a dulakodásban szétlapítani minél több embert/.