13 éve anyanyelvi szinten beszélek németül is, és nem 3 évesen álltam neki képregényeket olvasni, tehát nem, nem a kizárólag magyar kiadásúakra gondoltam. Amit itt kiadtak azt magyarul lapozgattam, amit nem azt /keresztanyám jóvoltából aki rengeteget utazgat külföldre/ vagy németül, vagy amit németül se adtak ki, azt szintén németországban be lehetett szerezni angolul. Viszont nem tudom hogy a spoiler tag-emet olvastad-e. Nem csak az húzott fel hogy nem évmilliókkal ezelőtt zuhantak le ésatöbbi ... hanem az egész film sztorija
többek között az hogy már jóformán az egész film önmagát parodizálja "Ez az én kis csendes helyem ... KUSS MAMA!!! nameg az a mobiltelefon-kockaenergia-bemutató a mini golyószóróval meg a rakétákkal/ ... igen nehéz úgy érvelni hogy az ember ne mondjon konkrét példát
a kivitelezés minősége, és folytathatnám .... egy tipikus agyatlan inkonzisztens, teljesen logikátlan amerikai tinifilm, telipakolva még több agyatlan akcióval /őszintén szólva nem tudtam eldönteni hogy mi a lényeg, egymás ellen harcolni, vagy lebontani egy fél várost, és a dulakodásban szétlapítani minél több embert/.