Transformers - Irány a mozi, különben lelőjük a kutyádat!
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Amúgy szerintem elég inzultáló címe van ennek a cikknek. Totál feleslegessen.
- Turian Brandy, triple filtered, then introduced into the suit through an emergency induction port. - That's a straw, Tali. - Emergency... induction... port...
Mi a fene értelmet kellene keresni arra, hogy mit keresnek a földön, hogyan mûködnek meg miért veszik fel egy autó alakját???
Csak kisiskolásokban merülnek fel ilyen kérdések egy fantázifilm kapcsán. Ez a mûfaj nem az értelemnek szól, hanem szórakoztatni akar pár órára, le akar nyûgözni a képi világával.
Az én istenemnek kalapácsa van, a tied egy keresztre szögezve halt meg .... összeraktad?
Amúgy szerintem korrekt látványos, hangulatos film és még arab-amerikai közel-keleti barátság is került bele, hoppá! ... Nekem a filmben legjobban egyrészt ez utóbbi tetszett nagyon, másrészt maga a film dinamizmusa, valahogy el volt találva a sebessége, mint ahogy e jófajta könnyû zenei számnak például és az elsõ fél óra hangulata pedig nekem egy nagyon pozitív csalódás.
http://twitter.com/valamit76 http://conspiracy101.t35.com/ http://www.youtube.com/user/Darwin76valamit#p/f
"A Transformers igazi nyári popcornmozi, a (leg)jobbik fajtából."
az "Irány a mozi, különben lelõjük a kutyádat!"-t is biztos azért írta mert szerinte fos a film
10 éve a gép elött!
Egy "átlagos" mostani amcsi filmben tutira hosszú rész lett volna, hogy mennyire lúzer a kissrác, mindig szivatja mindenki, lettek volna hosszú csöpögõs romantikus részek, és a teljes filmen át lett volna egy állandóan szövegelõ "vicces" figura, ja meg egy nagyhon hõsies überamerikai akcióhõs is lett volna, akinek pont a családi háza fölött dúlnak a legádázabb küzdelmek...
Ugyan ezek valamilyen szinten felbukkantak, de valahogy nem ez volt túlsúlyban, nem erre figyeltem...
Egyébként, ha a Póki3 a top 10-ben benne van, akkor ez az elsõ háromban lesz.
"I am a leaf in the wind! Watch how i soar..." Wash from Serenity
Még egy fenyegetés és eláslak élve a kertünkben!
Spoiler (katt a megjelenítéshez)
Az én istenemnek kalapácsa van, a tied egy keresztre szögezve halt meg .... összeraktad?
jóccak :]
szal nem 100+
mindössze ennyit kívántam jelezni :]
ez most kissé ellentmondás, nem? beszerezted, amit lehett és ismered a teljes sztorit?
nem, ami itthon is megjelent. odakint többszáz füzet jött ki.
A Transformers: Infiltration 6 részes minisorozat tavaly júniusban fejezõdött be. és akkor indult útnak a Transformers: Stormbringer képregény. szóval most képben vagy vagy sem?😊
a filmnek nem kell feltétlenül egy már megjelent sztorit feldolgoznia, btw.
Nem fog? Rátennéd az életed, hogy nem létezhet ilyesmi? Soha,semmilyen körülmények közt sem? Vagy inkább JELENLEGI ismereteink szerint nem lehetséges?
Az uccsó mondat viszont nagyon igaz😊
Az ilyen képregényes filmekbõl az x-men volt az egyetlen ami jól sikreült.
Most valahogy örülök hogy nem tudom milyen volt a sztori, így elvárásaim se lesznek.
Vamp17, sonicXX: Jogos,benéztem..mea culpa😊 Bár a fantasy akkor sem áll még ezekre sem, mert lényeges megkülönböztetés a fantasy és a sci-fi közt a mágia jelenléte (még SW csak-csak,a force esetleg, de a Transformersben nincs😊) Ja, és ez nem az én meglátásom, hanem "hivatalos" verzió a wikin.😊
Spoiler (katt a megjelenítéshez)
A bazi robotok teljesen lárpurlár vannak jelen ebben a történetben, csak hogy legyenek, mert szépen lõnek, vagy robbannak. Egy kiba fémyszörny meg nem fog átcsomagolódni egy térfogatilag 1/10ét kitevõ autóvá.
Scifi szempontjából ez a történet elég ponyvás, nincs ezen mit szépíteni, aki nem hiszi olvasson Lemet néhány órát és megérti.
Histeria est magistra vitae. Ez nem trollkodás, ez online graffiti! ;) https://suno.com/@nexus65ongs
cikkírónak: volna szíved lelõni a 2 és fél hónapos, 1 hete vett, gyönyörû szép, okos, egészséges, család kedvence akitámat? gyere ki a hóra vaze!
Blackmail the Universe
Ez SCIFI(vagy fantasy, ki minek mondja😄)!!!!! Itt nem érvényesek a fizika törvényei, már megiint keveritek a dolgokat!
elõre is thx
Blackmail the Universe
jelenkori technikai magyarázatokkal szvsz felesleges még csak körülirni is milyen lesz valami x év múlva...wazz még 3-4 évre elõre se nagyon lehet látni...nemhogy 100+-ra"
gondolom a star wars elején az neked semmit sem mond, hogy "A long time ago in a galaxy far, far away…" :] szal nem 100+ :]
azért nem mindegy, hogy valaki megöl pár embert (bármelyik háborúban volt erre példa) vagy anyagmegmaradás. sántítanak a példáid😊
de én spec azon akadok ki, hogy van olyan, aki kiakad azon, hogy más min akad ki. nem mindegy? hadd akadjon, miért kell védeni a filmet.
Kétféle világ létezik. Az egyik amit látsz és a másik ami mögötte van. Ami mögötte van azt a pénz irányitja. Találd ki melyik világ irányitja melyiket.
Egyébként ennél jobban nem lehetett volna megoldani a "minek alakulnak át problémát".
Szerintem ezzel a résszel semmi gond.
vazze, rambónak miért nem vetjük a szemére hogy egymaga lelõvi a fél orosz hadsereget, bezzeg õt még egy helikoptergépágyú sem tudja eltalálni...
vagy hogy vérestriko (alias bruce willis) miért képes egymaga elbánni egy fél hadseregnyi fegyveres rablóval...
Harry potterrõl meg a repülõ söprürõl már nem is beszélve...
Kétféle világ létezik. Az egyik amit látsz és a másik ami mögötte van. Ami mögötte van azt a pénz irányitja. Találd ki melyik világ irányitja melyiket.
A film különben igen jóra sikerült(sõt). A nyáron eddig ez volt a legjobb (szerintem).
aztán a film átcsap egy vontatott és izgalmasból kicsit unalmassá váló feleslegesen hosszú robotharcba. látványos, de unalmas. itt is egy kis vágás nem ártott volna. egyetértek a cikkíróval abban, hogy számos karakterrõl elfeledkeznek a film végére, és nem tudunk róluk meg semmit. pedig ez dobott volna a filmen.
összevetve: nem tökéletes de szórakoztató nyári akciómozi izgalmas jelenetekkel és kicsit béna befejezéssel. szerintem.
A film jó, de persze tényleg "csak" egy überlátványos popcornmozi, ami szvsz baromi sikeres lesz. Tetszettek a ez eljetett utalások, a látvány és hogy végig pörgõs a film. Viszont sokszor baromi idegesítõek voltak a már-már komédiába átcsúszó jelenetek.
Optimus Prime természetesen a legnagyobb király! Peter Cullen hangjával még inkább. Nekem ezzel már eladták a filmet😉 Bár a '86-os The Movie marad A Transformers film, de ez is szórakoztató volt. Amikor meg Prime elöszõr megjelenik és átalakul, majdnem bekakkantottam a gyönyörtõl😄
Gamer for Life
Majd folytatta új mondatban, hogy "ezekre inkabb a Fantasy kifejezes illik". És a szövegbõl számomra egyértelmûen kiderült az is, hogy az "ezekre" a SW-re és a Transformers-re értendõ.
Tehát én nem látom hogy a hsz-ében azt írta volna, hogy Asimov fantasy.
Ontopic: a filmre én is kíváncsi vagyok.
Heeding The Call, one and for all \"But now the rains weep o\'er his hall,with no one there to hear\" \"Never let your sense of morals get in the way of doing what\'s right.\"
jelenkori technikai magyarázatokkal szvsz felesleges még csak körülirni is milyen lesz valami x év múlva...wazz még 3-4 évre elõre se nagyon lehet látni...nemhogy 100+-ra
Vamp17: Jó lenne ha utánanéznél a sci-fi és a fantasy mûfaj kialakulásának és különválásának,valamint a fantasy szó (mint mûfaj) jelentésének, mielött olyan klassz kis dolgokat irogatsz, hogy Asimov inkább fantasy...