Megnéztem. Én anno 91-92 környékén szintén beszerez/tet/tem az összes képregényt amit csak lehetet (garfield, bobo, alf ... hosszú a lista) és így a transformerst is, tehát már lassan több mint 15 éve ismerem az egész történetet, amiből már akkorra egy kisebb kultusz alakult ki. De ez a film ... egyszerűen kritikán aluli szar volt. Hogy miért azt nem akarom most itt részletezni, egyrészt azért mert nem akarok előzetesen konkrét információkkal szolgálni azoknak akik még nem látták a filmet, másrészt legalább másfél oldalon keresztül tudnám taglalni hogy mi az amit kifejezetten útáltam benne az eredeti sztorival szemben. Nem hinném hogy azért olyan amilyen /egyáltalán nem történethű/ mert amúgy nem lehetett volna lezárni a cselekményt 2 órán belül, sem azért mert nem lett volna elég rá a pénz.
[hatalmas] !!!!!Nem ajánlom senkinek, aki azért akarja megnézni hogy nosztalgiázzon, ezzel a filmmel nem lehet mivel nem sok köze van a régi történethez!!!!! [hatalmas]
az előtörténettől kezdve a mobiltelefon méretű álcákon, az átváltozási módszeren keresztül optimus túlzottan földi kultúrájú humorérzékéig (fél órája se volt a föld bolygón de már eleresztett egy családi veszekedést hallva egy olyat hogy "Eh, szülők!"), és még csak a film feléből szemezgettem .... magyarul megmondva, röviden, szimplán az a tipikus szar felületes amerikai film amit mostanában (sajnos) megszokhattunk