• Dick Riddick
    #167
    Én egy nagyon kellemes péntek estét áldoztam fel az életemből ezért a filmért. Az első rész a mai napig az egyik kedvencem, igazi meghatározó élmény.
    Egyszerűen nem hiszem el hogy ennyire futotta a kedves készítőktől. Annyit láttam az egészből, hogy ismét egy jó adag pénzt húztak ki a nézők zsebéből.
    Hihetetlen...
    Amikor először láttam South Parkot, azonn viccelődtünk a bátyámmal hogy a költségkeretet elk*rvázták, elitták, elkaszinózták a készítők, és a kijózanodás után két nap alatt kellett összehozni valamit a semmiből (mellesleg a sorozat szintén a kedvenceim közé tartozik). Hát a Macskafogó 2 is ezt a tendenciát mutatja nekem, csak a végeredmény inkább kiábrándító mint vicces vagy esetleg érdekes.
    Olvasgattam néhány fórumon a véleményeket, van akinek tetszett, van akinek nem (szerény véleményem szerint a második csoportban van a nézők többsége).
    Egy biztos, a moziban én sem nevettem, de senki más sem!
    Nem lehet elvonatkoztatni attól, hogy ez az első rész folytatása, bármennyire is szeretnék. Erre utal a cím is. És pontosan ezért volt olyan nagy csalódás nekem. Ha más címet adnak a filmnek, egy egyszerű közepes minőségű rajzfilmet kapunk, semmi zúgolódás. De azoktól az emberektől akik az első részért felelősek, ez tényleg felér egy árulássa. Utoljára a Mátrix 2-ben csalódtam ekkorát (a harmadik részt meg sem néztem moziban).

    A véleményem: Kérem vissza a pénzemet!