• Zóanagyvarázsló
    #164
    Egy véleményt le lehet írni többféleképpen is. Ugyanez igaz a kérdés feltevésre is. Jelen esetben a stílusod miatt nem biztos, hogy komolyan fognak venni. Olyan ez, mintha a színházból kitóduló emberektől kérdeznéd, hogy minek járnak ilyen helyre, amikor a mozi sokkal olcsóbb, nem kell kiöltözni, sőt szerinted hülyeség az egész. Emellett, igazán leírhattad volna a saját véleményedet, ha már ennyire kíváncsi vagy másokéra.

    Egy rövid válasszal azért részemről megtisztellek. Ugyanazért lehet szeretni ezeket is, amiért egy élőszereplős filmet. Humorért, történetért, látványért, izgalomért, mert érzelmeket vált ki belőlünk, mert adott esetben elgondolkoztat, esetleg szórakoztatja a gyerekeket. Az általad említettekről, így a Macskafogó 2-ről sem tudok konkrétumot mondnai, nem láttam még közülük egyet sem.

    Ugyanakkor meg kell jegyeznem, nem minden rajzfilm vagy animációs film mese, ez utóbbi csak a megvalósítás módját jelenti, de tény, hogy gyakran alkalmazzák mesék feldolgozásához és a fiatalabb korosztály megcélzásához.