• Dzsini
    #142
    Egy ilyen filmről, amelyre sokan úgy vártak, mint egy Megváltóra, nehéz elfogulatlanul beszélni.
    Lehet kritikus szemmel ócsárolni bármilyen filmet - nincs tökéletes alkotás, főleg a mai, erősen túlpörgetett időkben nehéz mindenkinek jót alkotni. (régen sem lehetett, viszont sokkal kisebb volt a választék)
    Lehet azt mondani, hogy én csakazértis élvezni akarom a filmet, legyen bármi - és akkor ha valahol belül van is egy érzés, hogy nem igazán az sikerült, amire vártam, azt elnyomom, hiszen ez AKKOR IS JÓ FILM.
    Mások már az igények, a film tényleg nem lett a világmegváltó nagy csoda, de nem lehet mindenkinek a kedvére tenni (van több ismerős, akik az első részt nem szeretik, ez meg nem is érdekli őket).
    Ezek közül persze egyik sem gond, amíg nem ugranak egymásnak a különböző véleményűek, hanem beszélgetnek róla.
    (és a "márpedig istenkirály" és a "márpedig tűzrevaló vacak" álláspontot követők nehezen jönnek rá arra, hogy másnak lehet más véleménye, és azt el lehet (és kell) fogadni. senkiben nincs hiba amiatt, hogy nem egyezik a véleménye az enyémmel, és erről - főleg ízlés terén - nem kell meggyőzni)
    Kérnék mindenkit, hogy indulatoktól mentesen fórumozzon, nem kell szeretni a filmet, és nem kell utálni sem. De ha úgy gondolja, hogy nem hajlandó elfogadni, hogy valaki másképp gondolkodik, mint ő, akkor keressen egy másik fórumot hozzá.