tanulható az FPS? stratégiák, taktikák FPS játszásához, tippek amikre nem figyelsz oda, hogy jobb player legyen belőled
  • GameOverrr
    OFF:

Egy kicsit visszatérve a tegnapi "Megnézném hogy tudnál lőt lábbal ugrálni teljes menetfelszerelésben?" vitára: Én megnéztem. Már amennyire azt a körülmények lehetővé tették. Sajnos géppuska meg teljes katonai menetfelszerelés éppen nem volt kéznél, viszont kéznél volt a bátyám.Nem tudom, hogy egy ilyen komplett katonai cuccos mindent összevetve hány kiló, de annyi bizonyára nincs mint a bátyám. A bratyó, aki nem mellékesen nehezebb, mint én(!!!), egészen pontosan 75 kiló. A nagyszoba egyik végében (az utcán nem mertem megjátszani ezt a figurát...) felvettem a hátamra, fél lábra álltam, aztán el kezdtem vele előrefelé ugrálni... Hát mit ne mondjak...Kurva nehéz volt...nem, annál sokkal nehezebb. De még így is sikerült megtenni pár métert..., aztán viszont elestem(személyi sérülés nem történt).

Szóval tény, hogy nem könnyű így a kúszásnál gyorsabban haladni, de messze nem lehetetlen. Pláne nem egy hivatásos katonának, akinek annyi dolga van, hogy tökéletes kondícióban legyen.