774

tanulható az FPS? stratégiák, taktikák FPS játszásához, tippek amikre nem figyelsz oda, hogy jobb player legyen belőled
  • Aquir
    fenn van a steampowered-en, 19.95$+ forgalmi adó
  • JAG1
    4k
  • Czdano
    Jól hangzik de én inkább a 2vhs, terroristás fpseket szeretem :)
  • dronkZero
    Hát, ez a L4D nagyon durva lesz. Olvastátok? Ha elfogy az élet, összeesel, de a pisztolyoddal tudsz még lövöldözni. Aztán ha időben odaér egy haver, fel tud éleszteni, de ő addig nem tudja megvédeni magát, neked kell a pisztollyal távol tartani a zombikat... Naggyon duurvaa! Kurvajó! :)
  • dronkZero
    Mennyi most egy HL2? A modok száma kezdi elérni azt a szintet, hogy lassan mindenképp meg kell vennem... A Left4Dead például eléggé érdekel. Ha sokpályás coop zombigyaszatolás van online, akkor ott a helyem! :)
  • Aquir
    Na figyelj, én most leszedtem pár modot próbaképp :) Eredetileg HL2 modok között vannak, néhányukhoz úgylátszik csak a hl2 volt jó, azokat letöröltem, de az alábbiak nekem mentek gond nélkül:

Codename Gordon (na ehhez azért nem kell hl2, ez csak a 2d-s kisjáték Gordonnal :) )

Awakening (Single Player-es)
    Decimation
    HalloweeenHL2PN (Single Player)
    Insurgency: Modern Infantry Combat
    Jailbreak v0.3.1
    Kreedz Climbing
    Pirates, Vikings and Knights II - Dev
    Rebels: Source v1.07 BETA
    Super Antlion World (ez csak egy "bemutatójáték", Antlion-t lehet vele irányítani (A hl2-ben lévő nagytestű repülőrovar)) :)
  • GameOverrr
    Hú de messze juttottunk onnan, hogy utálom, hogy a BF-ben alig bírnak futni a katonák.
  • bardocz
    de ő sportember féllábbal is :DD
  • Bucser
    Akkor meg a francért ugrálnál??

Különben is fekve adod a legkisebb felüleletet és gurulva sokkal gyorsabban haladsz még a BDU-ban is... ráadásul ha a karoddal húzod magad nem erőlteted meg a sérült lábad... plááne ha 2-en odafutnak és kihúznak.
  • GameOverrr
    Gondolom a szanitécek sem dísznek vannak.
  • bardocz
    miközben ömlik a vér alábadból,és a húsod minden egyes ugrásnál szakad egy picit,te meg úgy üvöltesz hogy a szomszéd országban is hallják...ha úgy lőnek lábon hamarabb ájulsz el mint ugrasz 2-t
  • GameOverrr
    OFF:

Egy kicsit visszatérve a tegnapi "Megnézném hogy tudnál lőt lábbal ugrálni teljes menetfelszerelésben?" vitára: Én megnéztem. Már amennyire azt a körülmények lehetővé tették. Sajnos géppuska meg teljes katonai menetfelszerelés éppen nem volt kéznél, viszont kéznél volt a bátyám.Nem tudom, hogy egy ilyen komplett katonai cuccos mindent összevetve hány kiló, de annyi bizonyára nincs mint a bátyám. A bratyó, aki nem mellékesen nehezebb, mint én(!!!), egészen pontosan 75 kiló. A nagyszoba egyik végében (az utcán nem mertem megjátszani ezt a figurát...) felvettem a hátamra, fél lábra álltam, aztán el kezdtem vele előrefelé ugrálni... Hát mit ne mondjak...Kurva nehéz volt...nem, annál sokkal nehezebb. De még így is sikerült megtenni pár métert..., aztán viszont elestem(személyi sérülés nem történt).

Szóval tény, hogy nem könnyű így a kúszásnál gyorsabban haladni, de messze nem lehetetlen. Pláne nem egy hivatásos katonának, akinek annyi dolga van, hogy tökéletes kondícióban legyen.
  • Czdano
    Lassan átlehetne nevezni a topikot "FPS Topik"ra :DD
  • theodor
    Egyenlőre még nincs. Majd lesz még egy ilyen mód a Left 4 Dead. ez egy zombis gamma lesz ugyancsak source motorral. Augusztus környékén.
  • Aquir
    kipróbáltam nem rossz :) egy két golyó elég az ellenbe és elesik csak ugye célozni kell és legtöbbször messzire. van még ilyen ami ingyenesen leszedhető?
  • theodor
    Az is jaja
  • Aquir
    meg a hl2 vagy Cs.s nem? :)
  • theodor
    Hát a steam program feltelepítve.
  • Aquir
    ok
  • Aquir
    meg valamelyik program :)
  • theodor
    beat=beta :)
  • theodor
    Ok. De szedd le az 1.1 es beat patchet is hozzá mert az is kijött végre.
  • theodor
    végül is csak a Steam Account a lényeg.
  • Aquir
    oké, akkor mindgyárt lejön és megnézem :)
  • theodor
    Ja. Elég hozzá egy Cs Source is. Nekem is csak az van meg és azzal játszom.
  • theodor
    Az nem sztem.
  • Aquir
    biztos hogy a CS:S is jó? :)

a honlapján ez van írva:

In order to play Insurgency, you need a few things first:

* Half-Life 2
    * Steam Account and Software
    * 2 gb free on your Hard-Drive
    * High speed internet access is recommended!
  • Aquir
    akkor majd kiprószálom :)
  • JAG1
    Kabbe :-)
  • Herold
    ebisode
  • JAG1
    Thx.
    HL2 ebisode 1 nemjó? :-)
  • Scottt
    Na haggyuk egyik sincs :P Marad az AA
  • theodor
    DE steam-es és kell hozzá egy original HL 2 vagy CS:S!
  • JAG1
    Megnézném ezt az Insurgecit. Ehhez kell a HL2, meg egy steam acc?
    Vagy ez nem steames?
  • Sadist
    Egy UT-hoz kiadott mod (a régi '99-es UT), teljesen új sérülésmodellel, reális fegyverekkel (én az M16-ra, MP5-re, FN P90-re emlékszek, de volt még kismillió fajta), ironsight, stamina, ésatöbbi. Ma már viccesnek tűnhet az UT grafikájával, a weboldal szerint meg már nem nagyon foglalkoznak vele.
  • Scottt
    http://www.youtube.com/watch?v=-eaUWhkTjEo

Azt hittem beszarok a röhögéstől :P xDDDDDDDDDDDdd

Az az infil izé az pontosan mi is mert én mostanság reálisnak nevezhető játékot szeretnék OFP meg volt Arma nem megy minden tippet elfogadok
  • Sadist
    Nem figyeltél. Nem volt kérdés :) Pusztán megemlítettem, hogy egy több mint 5 éves modban is már benne voltak ezek a dolgok. Az már csak személyes vélemény, hogy a falnál megakadás kurva idegesítő volt, viszont jó hogy volt hangja, mert az óvatlan ellenfeleket meg lehetett hallani.
  • Czdano
    Omfg először CSben lecsitereztek :O megyek rusholok lefele jön egy vakito (pont belenéztem) ráfekszek az egérre és lett 1 killem :DDDD tök véletlen volt
  • JAG1
    Az, hogy neked mi a jó, az egy dolog...
  • JAG1
    Ez csak egy példa volt arra, hogy ha térden lőnek, nem fogsz elkezdeni ugrálva menekülni, hacsak nem vagy 50 éve katona és már 20* előtték a lábad, vagy nem vagy teljesen érzéketlen.

De nézhetjük a Bruce Willis filmeket is, ha az szted reálisabb. :-D

Az meg, hogy szomáliai, vagy kínai, vagy ufo teljesen mindegy, a térdenlövés szempontjából, szal ezt nem értem, hogy jön ide.