tanulható az FPS? stratégiák, taktikák FPS játszásához, tippek amikre nem figyelsz oda, hogy jobb player legyen belőled
  • TS Zolly
    Én kiszoktam ugrani a repülőböl. De nem csak azért, hogy foglaljak, hanem, mert nem vagyok jó repülős. Megkaparíntóm, kiugrok, foglalok, másfél percen bellül lesz megint repülő.
    Tudom, te a földön tartod a repülőket, még akkor is, ha nem vagytok szurúlt helyzetben. Magyarán lövöd a főbézen megszületőket, épp felszálni készülő helit, repülőt. Meg is látszik nálad, 259x rúgtak ki szerverről téged ezért, míg engem csak 38 x, majd dupla annyi játék idővel, másért. Bár ha kezemben lenne egy ranked adminolási jog, én egyből bant adnák ilyeneknek mint te. Ez nem játék, hanem faszság. Más ember játékát rontod el. Fasz az is, akitől te kapod a bc-t. Ez nem nyafogás, csak egyszerúen a játék védelme ellenetek. Ennyi, nem több.
    Mondjuk hál isten, inf szervereken játszok szinte mostanáában, ott nincsenek ekkora faszkalapok mint te pl. Ott még a spwankilt is könnyebb kivédeni. Észre vettem ugyan is, az egyből megszületőt nem lehet azonnal lelőni, van egy kis ideje, ami épp elég ahoz, hogy gyorsan cselekedjen.Ráadásul nincs feje felett heli, ami ellen nem tud tenni, csak nézi, milyen szépen megy felé a halál. Mégegyszer leirom. Játszani megyek fel, és nem szopni a fasz pontvadász kecsegek miatt.